musavi

مي خواهم پسورد ادمینم را از طريق ديتابيس انجام بدهم اما نمي توانم

14 پست در این موضوع

سلام به كاربران جوملا

هر كاري مي كنم نمي توانم وارد كنترل پنل سايتم بشوم دوستان گفتند كه بايد از جدول jos_users ديتابيس تغييرات جديد اعمال كنم. ولي هر چقدر جستجو مي كنم جدول jos_users در ديتابيس پيدا نمي كنم تا تغييرات را اعمال نمايم.

لطفا كمك كنيد و بگوييد جدول jos_users در كجاي ديتابيس قرار گرفته است؟

جوملاي من 2/5 مي باشد.

باسپاس از پاسخ خوبتان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما باید در دیتابیستون دنبال جدول users با پیشوند جداول خودتون باشید پیشوند jos برای جوملا 1.5 بود ذاخل انجمن بارها در این مورد بحث شده کمی جستجو کنید میتونید انجامش بدید

آخه از كجا بفهمم پيشوند جداول من چيه؟؟ از بس گشتم و پيداش نكردم كلافه شدم.

پیشوند جداول چند کاراکر تصادفی هست که مهم نیست.شما در دیتابیس دنبال چیزی شبیه زیر بگردید:

yIkwe_user

همانطور که میبینید مهم users هست و پیشوند ممکنه هر کاراکتری باشه

بالاخره آدرس يادشده را پيدا كردم و كد: fd530a53afdcf04e8908dbd7d0227b1a:nBooCqk8OvzckjzriPBPSDe4q80pmXBL جايگزين نمودم و رمز 12345 وارد پنل شدم ، ولي بازهم نمي توانم وارد شوم، اشكال كار در كجاست؟ آيا تنظيمات ديگري هم بايد انجام بدهم ؟:auau::auau::auau:

بالاخره آدرس يادشده را پيدا كردم و كد: fd530a53afdcf04e8908dbd7d0227b1a:nBooCqk8OvzckjzriPBPSDe4q80pmXBL جايگزين نمودم و رمز 12345 وارد پنل شدم ، ولي بازهم نمي توانم وارد شوم، اشكال كار در كجاست؟ آيا تنظيمات ديگري هم بايد انجام بدهم ؟:auau::auau::auau:

الان موقع ورود چه خطایی به شما میده؟

اتفاقا قبل از اينكه مزاحم شما بشوم يك سري به آنجا زدم و كاملا مطالعه كردم، ولي مشكل حل نشد.:25r30wi::25r30wi:

همه كدهاي زير را جايگزين كردم:

21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3

fd530a53afdcf04e8908dbd7d0227b1a:nBooCqk8OvzckjzriPBPSDe4q80pmXBL

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

ولي مشكل همچنان باقي است، آيا اين كدها اشتباه است؟ يا تنظيمات ديگري هم وجود دارد كه من اعمال نكرده ام؟:14::14::14:

اگر بدون هیچ خطایی صفحه رفلش میشه مشکل از پسورد نیست و احتمال زیاد پلاگین یوزر جوملا رو غیر فعال کردید که اون رو باید از جدول extensions پیدا و فعال کنید

نحوه انجام این کار هم بارها و بارها در انجمن مطرح شده

ممنون تنظيماتي كه گفتيد امتحان مي كنم و به شما پاسخ مي دهم.

ویرایش شده در توسط musavi

جناب آقاي صابر، كاملا حق با شما بود، مشكل از غيرفعال بودن پلاگيني كه گفته بوديد بود.[dasdas][dasdas]

از شما به خاطر توجه به مشكل بنده سپاسگزارم، :35::35::35:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری