sado1214

مشکل با تب ساز SP tab

4 پست در این موضوع

سلام دوستان

من به یه تب سازی نیاز دارم که بتونم ماژول ها رو تو اونها نشون بدم و با تکرار تب ساز تو دو تا موقعیت در یک صفحه ناسازگاری به وجود نیاد

تب سازهای زیادی رو تست کردم هر کدوم به به نوعی مشکل داشتند

الان هم تب ساز sp tab رو قرار دادم اما یه مشکل داره اونم اینه که من هر ماژولی رو بهش اختصاص میدم نشون میده اما یه ماژول مربوط به کامپوننت املاک هست که محتوی اونو نشون نمیده

نمیدونم چرا؟

محتوی این ماژول رو روی تب های دیگه تست کردم نشون میده فقط توی این تب ساز نشون نمیده

میشه راهنمایی بفرمایید

خیلی هم عجله دارم

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان واقعا هیچ کسی از اساتید بزرگوار اینجا نمی تونند منو راهنمایی کنند

از این انجمن بعییده سوالی بعد از 4 5 روز پاسخ داده نشه و حتی توجهی هم بهش نشه ها

نا امیدمون نکنید

منتظرم

سلام دوستان

من به یه تب سازی نیاز دارم که بتونم ماژول ها رو تو اونها نشون بدم و با تکرار تب ساز تو دو تا موقعیت در یک صفحه ناسازگاری به وجود نیاد

تب سازهای زیادی رو تست کردم هر کدوم به به نوعی مشکل داشتند

الان هم تب ساز sp tab رو قرار دادم اما یه مشکل داره اونم اینه که من هر ماژولی رو بهش اختصاص میدم نشون میده اما یه ماژول مربوط به کامپوننت املاک هست که محتوی اونو نشون نمیده

نمیدونم چرا؟

محتوی این ماژول رو روی تب های دیگه تست کردم نشون میده فقط توی این تب ساز نشون نمیده

میشه راهنمایی بفرمایید

خیلی هم عجله دارم

ممنون

درود

دوست عزیز مشکلتون جز مشکلاتی هست که شاید بقیه دوستان هم مثل من تا حالا بهش بر نخورده باشن . پیشنهادی که میدم اینه که از پلاگینهای تب ساز به چای ماژول تب ساز استفاده کنید . شما میتونید از پلاگین tabber استفاده کنید برای تب سازی و برای نمایش ماژول ها در تب ساز از پلاگین درج ماژول در مطلب استفاده کنید .

تاپیک پلاگین تب ساز : پلاگین تب ساز nonumber جوملا 1.5 - 2.5

تاپیک پلاگین درج ماژول در مطلب : پلاگین درج ماژول در مطلب

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری