masoud

گرفتن اطلاعات یک فرم در یک ماژول

8 پست در این موضوع

سلام دوستان

من در حال نوشتن یک مازول هستم برای بانک

مشکلی که دارم این هست که ادرس ریدایرکت رو می خوام بدم مثلا به ادرس x حالا این ادرس اشاره به یک ماژول یا بخشی از کامپوننت داره

سوال اینجاست که برای گرفتن اطلاعات ارسالی از طرف بانک باید در کدوم فایل مازول یا کامپوننت دستورات گرفتن داده ها را بنویسم

در فایل کنترلر یا در view.html.php یا default

کدی که من نوشتم این هست مثلا

$input = JFactory::getApplication()->input;
               $post_array = $input->getArray($_POST);
               $dataa=$input->get($_POST);
							$invoiceNumber = JRequest::getVar('invoiceNumber', 'POST');

ممنون میشم راهنماییم کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اینا اضافه است لازم نیست:

[color=#000000] [color=#0000BB]$input [/color][color=#007700]= [/color][color=#0000BB]JFactory[/color][color=#007700]::[/color][color=#0000BB]getApplication[/color][color=#007700]()->[/color][color=#0000BB]input[/color][color=#007700]; 
               [/color][color=#0000BB]$post_array [/color][color=#007700]= [/color][color=#0000BB]$input[/color][color=#007700]->[/color][color=#0000BB]getArray[/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]$_POST[/color][color=#007700]); 
               [/color][color=#0000BB]$dataa[/color][color=#007700]=[/color][color=#0000BB]$input[/color][color=#007700]->[/color][color=#0000BB]get[/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]$_POST[/color][color=#007700]); [/color][/color]

شما برای کامپوننت خودت یک view مینویسی و لینک برگشت رو میدی بهش و در default.php همون view این رو قرار بده:

[color=#000000][color=#007700]                                [/color][color=#0000BB]$invoiceNumber [/color][color=#007700]= [/color][color=#0000BB]JRequest[/color][color=#007700]::[/color][color=#0000BB]getVar[/color][color=#007700]([/color][color=#DD0000]'invoiceNumber'[/color][color=#007700][/color][color=#007700]);  [/color][/color]

ممنون جناب طالبی اما این کار رو کردم اما جواب نداد

من دارم اطلاعات برگشتی از بانک رو داخل rsmembership میگیرم و می خوام چکش کنم و بررسیش کنم برای همین یک بخش کناری براش اضافه کردم مثل قسمت thankyou که اطلاعات رو داخلش بگیرم اسمش هم گذاشتم vbank حالا می خوام اطلاعات ارسالی بانک رو تو این بخش بررسی کنم کد های بررسی ها اماده هست اما فقط نمی دونم اطلاعات رو چجوری بگیرم داخل این بخش جدید ایجادی توسط خودم

در فایل مدل کد خالی ایجاد کردم (البته اطلاعاتی گرفته باید بشه برای بررسی )

class RSMembershipModelVbank extends JModel
{
//var $message;

function __construct()
{
	parent::__construct();

}

}

در فایل view.html.php

class RSMembershipViewVbank extends JView
{
function display($tpl = null)
{
	$mainframe =& JFactory::getApplication();

// get parameters
	$params = clone($mainframe->getParams('com_rsmembership'));
	$this->assignRef('params', $params);

$this->assignRef('vbank', $this->get('vbank'));

parent::display();
}
}

در فایل default.php

<?php
defined('_JEXEC') or die ('Restricted access');?>

<?php
							$invoiceNumber = JRequest::getVar('invoiceNumber', 'POST');
echo $invoiceNumber;
?>

در فایل کنترلر در داخل بخش کامپوننت ها هم این تابع رو اضافه کردم

function vbank()
{

JRequest::setVar('view', 'vbank');
	JRequest::setVar('layout', 'default');

parent::display();
}

ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط masoud

من ادرس برگشت رو 404 Not Found این دادم که با فراخوانی تسک فایل کنترلر ویو مخصوص به vbank رو فراخوانی کنه

نمی دونم منظورتون این بود

یه تشکر ویژه واقعا ممنون فقط شما کمک می کنی و جواب من رو میدید واقعا ممنونم

پست رو در جای اشتباهی زدم لطفا پاک کنید

ویرایش شده در توسط masoud

مشکل حل شد و می تونم اطلاعات رو پاس بدم اما یه سوال جناب طالبی

من چطور میتونم بعد از پرداخت ادرس برگشت را به خود پلاگین پرداخت بدم

یعنی ادرس redirect رو ادرس پلاگینی بدم که کاربر را به سمت بانک فرستاده ؟(نه مثلا ادرس مازول یا بخشی از یک کامپوننت )

ممنون

مثلا این ادرس

$redirectAddress=JRoute::_('index.php?option=com_rsmembership&task=payment&payment=RSMembershipPay'/*.$payment*/);

اما می خوام یک تابع خاص اجرا بشه نمی دونم برای اینجا باید دقیقا چکار باید بکنم مثلا برای view برابر مثلا تابع startview() قرار بگیره از بین تمام view ها این تابع اجرا میشه یا مثلا task ها

اما برای پلاگین نمی دونم دقیقا باید چکار کنم

اگر خط بالا را به عنوان ریدایرکت انتخاب کنم هم هیچ کاری نمی کنه و نشست را منقضی می کنه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری