Mr.AMiR

مشکل فرم ها در rsform

5 پست در این موضوع

سلام دوستان من دو تا مشکل دارم تو فرمی که برای خودم در rsform ساختم

اول اینکه من طرح فرم رو خودم ساختم و از طرحی که خود افزونه با table ایجاد میکنه استفاده نکردم اما مشکلم اینه که فرمم رو وقتی پر میکنم و ثبت میکنم صفحه ریلود میشه اما فرمم ثبت نمیشه اما اگه از طرحی که خود افزونه میسازه استفاده کنم فرم ثبت میشه

و مشکل دومم اینه که فیلد هایی که radio button هستن وقتی روشون کلیک میشه فعال میشن و اگه روی فیلد دیگه ای هم کلیک شه اونا غیر فعال نمیشن!! نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه! دقیقا مثل این عکس :

http://up.vbiran.ir/uploads/29872139875689341039_fasfa.png

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سوال دوم : شما الان یک گزینه رادیویی انتخاب کردید ، زیرش یک تکست باکس گداشتید دوباره رادیویی بعدی و الی آخر ؟ ؟؟ ؟ خب اینطوری که رادیویی ها به هم مرتبط نیستند تا با انتخاب یکی ، بقیه غیر فعال بشه .

چیزی که من از این فرم می فهمم اینه که طرف در آن واحد فقط یکی از تکست باکس هارو میتونه پر کنه و وجود چند تکست باکس عملا بیهودست . شما اول تمام گزینه هاتون رو در قالب یک آیتم رادیویی قرار بدید . طرف نوع درخواستش رو انتخاب کنه . زیرش تکست باکس بذارید متناسب با نوع درخواست ، متن توضیحات رو تکمیل کنه :)

تکست باکس ها رو هم غیر فهال میکنم بازم نمیشه دوست عزیز

مسئله اینه که این مشکل رو میشه حل کرد حالا با عوض کردن طرح یا اضافه کردن کد و ..

اما اینکه با کد هایی که خودم نوشتم به جای طرح افزونه فرمم ثبت نمیشه رو نمیدونم چی کار کنم!!

کسی میدونه مشکل از چیه؟

مشکل از HTMl ای هست که برای فرم گذاشتید. وقتی از طرح خود فرم ساز استفاده میکنید و درسته، مشکل از کد شماست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری