shahinbufaluo

مشکل در RSForm

12 پست در این موضوع

سلام دوستان من برای این که در فرمم نوع سفارشی که در این سایت ثبت سفارش است رو با استفاده از لیست کشویی بسازم ولی مثل این نمیشه و فقط یه صفحه ثابت است من با کدوم ابزار میتونم مثل این مدل بسازم که فقتی روش کلیک بکنیم لیست باز بشه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
توی فرمساز که فرمتون رو میسازید باید از dropdown استفاده کنید

آقا صابر چیزی به نام Dropdown نداره ال من فارسیه

do.php?imgf=joomlaforum.ir_13993888001.jpg

عزیز اون وقت خیلی کوچیک می کنه و متن ها دیده نمیشن من یه کدی میخوام که به حالت کشویی درش بیاره

شما به اشتباه گزینه جعبه متن رو زدید . این فیلد رو حذف کنید و یک فیلد از نوع لیست کشویی انتخاب کنید

نه الان بازم امتحان کردم همون لیست کشویی رو انتخاب کردم .کدی نیست که بشه لیست رو اونطوری کرد؟

سلام. منم میخوام با RSFORM یه فرم برای سایتمون بسازم که در اون نامه های اداری رو روی سربرگ شرکت تایپ کنن

و قابلیت شماره دهی اتوماتیک و تاریخ و ایمیل یا پیرینت داشته باشه.طراحی قالب و فرمش انجام شده فقط مونده دکمه پیرینت و ایمیلش و تاریخ دهی و شماره اتوماتیک .:bala:

شما میتونی راهنمایی کنی؟

کد جاوا اسکریپت برای پیرینت یا ایمیل فرم باید بذارم؟

کداشو شما داری؟

ویرایش شده در توسط soha

نه الان بازم امتحان کردم همون لیست کشویی رو انتخاب کردم .کدی نیست که بشه لیست رو اونطوری کرد؟

برای ایجاد منوی کشویی در rsform: ابتدا فیلد منوی کشویی یا Drop down را اضافه کنید. نام که انگلیسی باید بزنید... شرح یا Caption هم به دلخواه بزارید. برای آیتم*ها هم از کد زیر استفاده کنید:

|لطفاً انتخاب کنید[c]
آیتم اول
آیتم دوم
|آیتم آخر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری