bardiajoon

مشکل عجیب در نصب قالب!!

4 پست در این موضوع

باسلام مجدد

من جوملای 2.5.4 دارم و در قالب اولیه پیش فرض خودش کارهاو تغییراتمو انجام دادم ولی حالا چند تا قالب دیگه نصب کردم ولی اون تغییرات که گفتم توی قالب های جدید اعمال نمیشه مثلا اون منوی آبشاری که داشتم و کلی واسش زحمت کشیدم غیب می شه!! و خیلی موارد دیگه....

موقعیت های قالب رو هم بررسی کردم توی تنظیمات منو گزینه ای برای تنظیمات موقعیت قالب نداره...و بعضی دیگه از کارهایی که کردم هم غیبشون زده!!

یکی از اون قالب ها که گفتم رو واسه نمونه آپلود کردم

اگه زحمت بکشین راهنمایی کنید بی نهایت سپاسگذار و ممنون میشم...

یا علی-پادشاه مردان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام مجدد

دو حالت داره ... یا انقدر ساده و پیش پا افتاده است که هصلا ارزش دو خط جواب تایپ کردنه نداره...یا سختو عجیبه که تا حالا کسی بهش برنخورده !!

ولی در هر حالت من دو روزه بیچاره شدم هر کاری می کنم درست نمیشه...

**** تازه یه مشکل جدیدترم اضافه شده به قبلیه!! *****

با نصب rsform و چند تا افزنوه که از همین مجموعه گرفتم و نسخه و ویرایش و همه چیزشم مناسب بود کلا منو هام پریدن و محو شدن بعد رفتم حذفشون کردم و به حالت قبل برشون گردوندم دیدم درست نشد....

ببینید آدرس سایتو www.irmstar.com

بپه ها حیثیتیه کسی هست که تو این زمینه هایی که عرض کدرم تجربه داشته باشه و بتونه کمکم کنه....از همگی شما دوستان مهندسم سپاسگذارم

ممنون میشم در حل هر دو مشکل بالا کمکم کنید. یا علی

احتمالا شما انقدر افزونه نصب کردید که تداخل در کار افزونه ها پیش امده در ضمن منوی آبشاری معمولا در قالب تعریف میشه و جز فریم ورک قالبه و با تغییر قالب ممکنه دیگه قابل مشاهده نباشه ..

سعی کنید از قالبهای استاندارد استفاده کنید

افزونه های اضافه رو حذف کنید (ماژولها و پلاگین ها مخصوصا)

منوها که مشکلی نداره الان. نصب فرم ساز و چیزای دیگه هم نباید ربطی به پریدن منوها داشته باشه اصولا.

:21: منم موافقم که افزونه هایی که نیاز ندارید یکی یکی حذف کنید. همچنین قالب های اضافی رو. با یه قالب بالا باشید و به ترتیب افزونه نصب کنید و چک کنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری