Payam.Hayati

کدوم تبلت رو انتخاب کنم؟!

5 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

من با نوت 10.1 موافقم. اگر کار طراحی انجام میدید خیلی براتون مناسبه . من خودمم این مدل رو دارم.

با تبلت های اندرویدی موافقم به نسبت اکوسیستم بسته ی IOS

در مورد اینکه از دیجی کالا بخرید، به نظرم حتما قبلا برید و حضوری تبلت رو ببینید، باهاش کمی کار کنید (همه جا گزینه هایی برای تست داره مثلا بازار موبایل). اختلاف کیفیت ساخت بین سامسونگ و مثلا asus خیلی زیاده. مخصوصا توی صفحه نمایش. سامسونگ و اپل حس اینکه یه کالای دیجیتال واقعا لوکس دستتونه به شما میده ولی برندهای دیگه کمتر. طراحی های این دو تا واقعا عالیه و با همه فرق داره

سراغ هواوی هم که نرید

درود

بسته به نیازتون داره .

iPad پردازنده گرافیکی قوی تری نسبت به بقیه داره ( اگه اهل بازی هستید ) و تاچ اسکرین بهتری نسبت به مابقی داره

asus تبلت های فوق لعاده ای از آب دراومده مخصوصا که تکنولوژی asus smart saver باعث شده مصرف باتری به شدت بیاد پایین . تاچ اسکرین خوبی داره و از پردازنده atom اینتل استفاده میکنه که در نوع خودش منحصر به فرده - کیفیت ساخت قطعاتش هم خوبه

samsung صفحه تاچ خوبی داره ولی توی مدل مشابه بخواید مقایسه کنید از پردازنده و قطعات خیلی با کیفیت استفاده نمیکنه

lenovo کلا پیشنهاد نمیکنم - کیفیت ساخت پایین - واکنش پذیری تاچ به اعتقادمن اصلا قابل قبول نیست

( من اگه بودم با توجه به قیمت - کیفیت و ... asus*رو انتخاب میکردم . البته الانم asus دارم )

ممنئن از پاسخ ها،امیر جان من Asus رو بیشتر میپسندم اما مدلی ندیدم که قلم داشته باشه مثل note سامسونگ مدلی رو میشناسی که قلم داشته باشه؟

قیمت مهم نیست.

تا اونجایی که میدونم تنها مدل Asus که قلم میخوره Taichi هست که حدود 5.5 میلیون تومانه و windows هم هست . البته اگه فقط مشکل قلمشه توی بازار قلمهای تبلت اومده . سنسور حرارتی دارن و حساسیت قابل قبولی هم دارن

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری