saeedkh

انتقال سایت بروی سرور مجازی و نمایش سایت

11 پست در این موضوع

با سلام

احتراما، بنده سایت را بروی سرور مجازی گذاشتم و DNS و..... را هم انجام دادم اما حالا سایت را که میخوام باز کنم با صفحه زیر روبرو میشم .

www.fanf.ir

لطفا راهنمایی کنید ؟

در ضمن wamp نصب کردم روی سرور مجازی و در شاخه www فایلهای یم را Paste کردم

سرور مجازی هم سیستم عامل windows Server 2008 هست .

سوال : آیا اطلاعات پیش فرض که در شاخه www هست را حذف کنم و فایلهای خودمو را Paste کنم ؟

لطفا راهنمایی کنید چرا سایت اینجوی نمایش داده میشه .[ATTACH=CONFIG]6285[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خطای شما واضحه :

Could not connect to MySQL.Database connection error (2): Could not connect to MySQL

میگه که نمیتونه به دیتابیس وصل بشه

تنظیمات فایل configuration رو چک کنید. نام دیتابیس ،یوزر دیتابیس، پسورد دیتابیس، دسترسی کامل یوزر دیتابیس به دیتابیس (privilages) رو چک کنید

اینم یه تاپیک که به شما کمک بیشتری کنه:

http://www.inmotionhosting.com/support/edu/joomla-25/database/database-connection-error-2-could-not-connect-to-mysql

ویرایش شده در توسط Mahboobe.Maleki
افزودن لینک

در configuration مواردی که گفتید را انجام و تغییر میدم و پیغام خطا را خذف میشه اما سایت همچنان به این شکل که در تصویر بالا گذاشتم هست . خطا از Replace کردن میده لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست .

شرکت فناوران فارس

درود

به مدیریت جوملاتون برید منوی سایت / تنظیمات کلی / سربرگ سرور / گزارش خطا رو روی هیچ قرار بدید مجدد تست کنید

برای ویندوز 2008 هم نیازی به Wamp نبود با IIS خود ویندوز میتونید سایت را بالا بیارید

سلام

ببخشید وارد admin هم نمیشه و همون صفحه با موارد دیگه اضافه تر نمایش میده . واقعا نمیدونم چکار کنم ؟ تنظیمات configuration هست ؟ از کپی و Paste کردن هست ؟ دیگه مغزم به جای نمیره ؟

سایته رو نمایش میده اما با خطاهای و نوشته ها به صورت کلمات نا مفهوم و .... نمایش میده چکار کنم . راهی هست از طریق فایل administrator برم گزارش خطا را روی هیچ یزارم ؟

درود

wamp برای استفاده توی لوکاله . شما دارید سایت رو روی هاست ویندوزی بالا میارید . اگه سرورتون دقیقا Virtual server 2008 هست با IIS کار کنید

سایت من روی WIN2008 r2*هست . خیلی درگیرش بودم . از کنترل پنل های مختلف هم استفاده کردم ولی در بی نهایت با IIS بدون مشکل بالا اومد . من البته متوجه نمیشم چجوری میخواید با wamp سایت رو بالا بیارید ولی حدس میزنم مشکل از همین باشه .

سلام

ممنون از پاسخگویی شما الان به جای ومپ IIS نصب کزدم و حالا این خطا را میده لطفا بگید دلیل از کجاست و در ضمن دیتابیس را چه جوری توی IIS اتصال بدم من کار نکردم با IIS و نصب هم که کردم از اینترنت سرچ کردم تونستم IIS و سایت را ADD کنم

به جای ومپ IIS نصب کردم اما سایت که میخواد باز بشه این خطا را میده

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

من از این آموزش کمک گرفتم خیلی راحت سایت اومد بالا . البته این برای Wordpress هست ولی فرق نمیکنه .

Create a WordPress blog on Windows Server 2008 R2, IIS 7.5 and MySQL | vSYSAD

یادتون باشه 3 مرحله دارید . نصب IIS با ماژول CGI و FastCGI

نصب PHP

ساخت DataBase

جاییشو متوجه نشدید بگید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری