aynalserat

انتقال اطلاعات کا 2 به خود جوملا و بالعکس

6 پست در این موضوع

اساتید چطور می شه مجموعه ها و بعضی از مطالب رو به کا 2 منتقل کرد و همچنین بالعکس ؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً می شه ؟؟؟؟

منظورم مجموعه هایی هست که توی خود جوملا ایجاد کرده بودم و حالا کا 2 نصب کردم و می خوام انتقالشون بدم به کا 2 !!!!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

وقتی روی " مطلبها " کا2 کلیک میکنی سمت چپ نوشته " وارد کردن مطالب جوملا " رو اون کلیک کنید و پیغام را بخونید بعد از ok زدن مطالب از جوملا به کا2 منتقل میشه

در مورد انتقال از کا2 به جوملا قبلا جایی مطالعه کردم که این مورد امکان پذیر نیست howit

وقتی روی " مطلبها " کا2 کلیک میکنی سمت چپ نوشته " وارد کردن مطالب جوملا " رو اون کلیک کنید و پیغام را بخونید بعد از ok زدن مطالب از جوملا به کا2 منتقل میشه

در مورد انتقال از کا2 به جوملا قبلا جایی مطالعه کردم که این مورد امکان پذیر نیست howit

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی وارد مدیریت جوملا میشید در قسمت آیکن های سریع که در سمت راست صفحه اصلی مدیریت هست، آیکن های کا2 پیشفرض باز میشه و مال جوملا در زیر اون بسته شده

در قسمتهای آیکنهای سریع کا2 روی " مطلب ها " ( یا مجموعه ها و . . . ) کلیک کن

در صفحه جدید باز شده در قسمت گزینه ها سمت چپ نوشته " وارد کردن مطالب جوملا " روی اون کلیک کنید

یک پنجره جدید باز میشه و توضیح میده که اگر اولین بار هست این کار را میکنید ممکنه چند دقیقه طول بکشه مطالب منتقل بشه و . . . )

بعد از تایید مطالب از جوملا به کا2 منتقل میشه :ooof:

ولی از کا2 به جوملا بعید میدونم

ویرایش شده در توسط vahida368

باور کن دارم همونطور که شما می گید نگاه می کنم اصلاً اون چیزی که می فرمایید نیست !!!!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری