faliramaji

تعریف تعداد معین از مطالب در صفحه اصلی

6 پست در این موضوع

سلام من میخوام تو صفحه اصلی سایت تعداد معینی مطلب با عکس بذارم به گونه ای که این فرمت برای همه مطالب یکسان باشه و با وارد کردن مطالب جدید مطالب قبلی آرشیو بشند و زیر کادر شماره صفحه بخوره مثل سایتهای:

http://tehran.ostan-th.ir/?PageID=0

فرمانداری ویژه شهرستان طبس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خب در منوی صفحه اصلی تون، در بخش پارامترها، جایی هست که میتونید این المانها رو تعیین کنید (البته نوع منو رو بذارید روی Category Blog )

[ATTACH=CONFIG]6317[/ATTACH]

با تشکر منظورتون مجموعه بلاگ هست؟ یعنی از طریق مدیریت منو آیتم جدید بوجود بیارم و اونجا سطر و ستون رو تعریف کنم؟ آیا واسه مطالب ویژه یا اونایی که تو صفحه اسلی قرار میگیرن هم از منو استفاده میشه میشه کامیتر توضیح بدید؟ ممنون میشم.

بله باید مجموعه بلاگ باشه

برای مطالب ویژه هم میشه باید منو بسازید و بذارید روی Featured Articles

حالا به اون تصویری که گذاشتم دقت کنید:

Leading Articles : تعداد مطالبی که بصورت یک ستونه با عرض کامل نمایش داده میشن.

Intro Articles: تعداد مطالبی که بعد از مطالب lead نمایش داده میشن و میتونید تعداد ستونشون رو از گزینه پایینی ش Columns تعیین کنید. مثلا 2 ستونه باشه

Links: تعداد لینک هایی هست که پایین مطالب نمایش میده

حالا مثال: مثلا ما 2 تا مطلب lead داریم که زیرش مثلا 8 تا مطلب در قالب دو ستون نمایش داده میشن. حالا اگه مطلب نهم رو منتشر کنیم، یکی از مطالب بصورت لینک (عنوان مطلب بصورت لینک) میاد آخر مطالب نمایش داده میشه.

اگه تعداد لینک ها 5 تا باشه، مطالب بیشتر از اون تعداد میرن به صفحات بعدی

همین جا در پارامترها یه گزینه Pagination هست که باید روی حالت show باشه. این همون تعداد صفحات رو نشون میده

با تشکر. خانم مالکی من طراحی سایت رو تازه شروع کردم و هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرم چند جلسه کار با نرم افزار جوملا رو پیش آقای مهندس طالبی رفتم و اولین سایت رو با قالب آماده طراحی کردم. آدرس سایت:

دکتر نخعی متخصص گوش، حلق و بینی - سایت دکتر عبدالرضا نخعی . حالا میخوام طراحی قالب رو یاد بگیرم و خودم قالب مورد نظر مشتری رو بزنم دی وی دی آموزشی آقای مهندس طالبی رو هم تهیه کردم ولی به حر حال مشکلات و سوالاتی پیش میاد با آقای طالبی تماس گرفتم واسه کلاس خصوصی ایشون وقت نداشتن و گفتن کسی رو معرفی میکنن حالا شما یا دوستان کسی هست بهم کمک کنه تا این مشکلات حل شه.

با تشکر. خانم مالکی من طراحی سایت رو تازه شروع کردم و هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرم چند جلسه کار با نرم افزار جوملا رو پیش آقای مهندس طالبی رفتم و اولین سایت رو با قالب آماده طراحی کردم. آدرس سایت:

دکتر نخعی متخصص گوش، حلق و بینی - سایت دکتر عبدالرضا نخعی . حالا میخوام طراحی قالب رو یاد بگیرم و خودم قالب مورد نظر مشتری رو بزنم دی وی دی آموزشی آقای مهندس طالبی رو هم تهیه کردم ولی به حر حال مشکلات و سوالاتی پیش میاد با آقای طالبی تماس گرفتم واسه کلاس خصوصی ایشون وقت نداشتن و گفتن کسی رو معرفی میکنن حالا شما یا دوستان کسی هست بهم کمک کنه تا این مشکلات حل شه.

درود

دوست عزیز برای سوالاتی که ارتباطی با عنوان تاپیکتون نداره یا تاپیک جدید بزنید یا از پیام خصوصی استفاده کنید

اگه عجله ای ندارید بخش های آموزشی انجمن رو دنبال کنید . هم آموزش های خوبی منتشر شده هم ایراداتی که شما در ابتدای کارتون پیش میاد رو خیلی ها سوال کردن و پاسخ گرفتن . میتونید از اون سوال و جوابها استفاده کنید . میتونید هم عنوان مشکلتون رو هم توی جستجوی انجمن درج کنید به پاسخ های خوبی میرسید

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری