faliramaji

تنظیم گالری تصاویر

9 پست در این موضوع

سلام تو سایت دکتر نخعی متخصص گوش، حلق و بینی - سایت دکتر عبدالرضا نخعی تو بخش گالری تصاویر جراحی بینی از Widgetkid استفاده کردم میخوام تصاویر رو در چند سطر قرار بدم یا دسته بندی کنم الان به صورت wall هست سایر گزینه ها هم آزمایش کردم ولی جواب نداد ممنون از جوابهاتون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

خب سایر گزینه ها رو که امتحان میکنید ،باید ویژگی هاشونم تنظیم کنید. مثل طول و عرض ،تعداد ستون و ...

تعداد ستون سطر قالب تنظیم نیست

شما طول و عرض بیشتر بدید تصاویر فضای بیشتر میگیره در نتیجه با کم و زیاد کردن طول و عرض میتونید به تعداد ستون دلخواه برسید

آقای طالبی اون سایتها از چی استفاده کردن؟ اگه چیزی باشه که عکسها رو بشه دسته بندی کرد مثلا دسته جراحی بینی یا جراحی فک و ... و تو هر گروهی عکسهای خودشون رو و اونم نه به صورت دیواری

با سلام

من نمیتونم عکسای بیشتر در گالریم بکذارم واخل پل فقط برای هر گزینه یکی دو تا جای عکس اضافه کردن هست من چطور میتونم عکس های بیشتر برا موضوعاتم اضافه کنم

ممنون میشم از تون کمکم کنین

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میتونینی کمکم کنین

من در قمست ماژول ها در قسمت کالریش عکس هایی اضافه کردم اما نمیتونم قسمت نمایش دهنده بخش گالریم رو افرایش بدم به طور خودکار هر چند تا طرح اضافه میکنم به قسمت ادامه مطالب میره چطور اونو درستش کنم

اینم ادرس سایتم www.arahmani.ir

ویرایش شده در توسط asg_09147671728

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری