mhd33pol

برای طراحی این سایت چقدر بگیرم؟

2 پست در این موضوع

با سلام. بنده تازگی سایتی طراحی کردم به آدرس زیر:

http://tolue14.ir

نرخ ها دستم نیست و از دوستان با تجربه خواهشمندم بهم بگن یه همچین سایتی چقدر ارزش داره. قالبش رایگاه بوده ولی اسلایدهای صفحه ی اول رو خودم با فتوشاپ طراحی کردم و اسلاید شوها رو با ماژول راه اندازی کردم.

مهم تر از همه برای گالری توی هر بخش (مثلا بخش طراحی منزل قسمت آشپزخانه را اگر مشاهده کنید) خیلی وقت گذاشتم تا یه گالری مناسب پیدا و راه اندازی کنم و هر بخش یه گالری مخصوص خودش رو داره. علاوه بر اون پشتیبانی سایت هم با خودم هست و هاست و دامین پونصد مگی رو هم خودم براشون خریداری کردم. تا حدودی کارای سئو و همچنین امکان آمار بازدید رو هم فراهم کردم براش.

لطف کنید بهم بگید چقدر باید قیمت بدم به مشتری. اگه سریع پاسخ بدید خیلی دعاتون می کنم.

ممنون.

:auizz3ffy9vla57584x

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری