drsmsco

لطفا راهنمایی کنید ((قیمت سایت رو چقد بگم برای طراحی))

3 پست در این موضوع

سلام و درود

دوستان من یک سایت فروشگاهی دو زبانه فارسی و انگلیسی که مربوط به فروش اسکناس دارم طراحی میکنم ولی نمیدونم قیمت رو چقد بگم ؟؟

لازمه بگم این سایت بیش از 285 کشور و 13400 نوع محصول باید براش قرار بدم که باید تمامی عکس هاش رو با فتوشاپ بهینه و لوگو سایت رو براش قرار بدم و .....

لطفا قیمت پیشنهادی رو که خودم همه کارها و محصولاتش رو براش انجام بدم چقد بدم چون خیلی زمان بر و سنگینه ؟؟

اینم سایتی که طراحی کردم :

Home - بانک نوت ایران|مرجع اسکناسهای خارجی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

با توجه به اینکه قالب آماده هست و طراحی اختصاصی نیست ( shaper_istore ) به نظرم برای طراحی دستتون رو پایین بگیرید به جاش برای پیاده سازی فروشکاه و ورود اطلاعات دستتون رو بالا بگیرید . اسم طراحی که میاد چون اکثر مشتریان ما در جریان نیستن پرس و جو میکنن که طراحی سایت چنده اونوقت خودتون میدونید چه نتیجه ای داره ........

به نظرم با توجه به حجم زیاد اطلاعات خصوصا ویرایش این همه تصویر با فتوشاپ و بهینه سازی برای فروشگاه و بحث دو زبانه من اگه باشم بین 3 تا 3.5 .

البته این نظر شخصی منه و هیچ تضمینی نیست که 100 درصد محاسبه شده باشه .

سلام

از نظر طراحی با امیر جان موافقم اما برای پیاده سازی کمتر از 5 نمیگیرم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری