niloofar_taieban

مشکل نمایش سایت - فوری

18 پست در این موضوع

سلام

دوستان من یک سایت طراحی کردم که روی لوکال هیچ مشکلی نداره اما الان که آپلود کردم صفحه سفید نشون میده

قسمت خطا ها رفتم 4 تا از افزونه ها باید بروز می شد . خواستم بروز کنم ارور JFTP معروف رو داد.

الان FTP رو فعال کردم .پوشه های logs,tmp و فایل configuration رو هم 777 کردم اما همچنان ارور JFTP پابرجاست

کسی می تونه منو راهنمایی کنه چی کار کنم این مشکلات حل شه . اگه کسی تونست لطف کنه یه نگاهی بهش بندازه بگه یوزر و پسورد رو براش پ خ کنم .

خیلی ببخشید به کمکتون احتیاج دارم .این سایت باید دیروز آپلود می شد

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

قالبی که نصب کردید لایسنس نداره ؟

قالب های ارجینال فقط روی دامنه ای که برای اون خریداری شده نصب میشه :)

درود

Configuration.php رو باز کنید ببینید این خط :

$ftp_enable = ’1′;

اگه مقدارش 1 هست به 0 تغییرش بدید دوباره تست بزنید

درود

Configuration.php رو باز کنید ببینید این خط :

$ftp_enable = ’1′;

اگه مقدارش 1 هست به 0 تغییرش بدید دوباره تست بزنید

اولش 0 بود آقای صدیقی ودیدم نشون نمی ده گفتم شاید از ftp و همینطور مسیر دهی پوشه های tmp , log باشه که بعد از تنظیم این ها بازم درست نشد

مسیر پوشه های logs,tmp رو طبق هاستتون درست کردید؟ اگر مسیرها رو درست نکردید درستشون کنید و ftp رو هم غیر فعالش کنید

مسیر پوشه های logs,tmp رو طبق هاستتون درست کردید؟ اگر مسیرها رو درست نکردید درستشون کنید و ftp رو هم غیر فعالش کنید

اینکار رو هم کردن. اما قالب رو ک عوض می کنم یه چسزایی نشون میده. مشکل از قالب هست

از قالب JA portpolio استفاده کردم

الان صفحه اصلیتون رو سفید نشون میده؟ خطایی بهتون نمایش نمیده؟ اگر خطا نمیده گزارش خطا رو از سربرگ سرور حداکثر قرار بدید ببینید چه خطایی نمایش میده

الان صفحه اصلیتون رو سفید نشون میده؟ خطایی بهتون نمایش نمیده؟ اگر خطا نمیده گزارش خطا رو از سربرگ سرور حداکثر قرار بدید ببینید چه خطایی نمایش میده

بله صفحه سفید هست

کاری که گفتین کردم. اخطارها رو باید برم تو قسمت مدیریت افزونه ها و سر برگ اخطارها ببینم؟ درسته؟

این قسمت من رفتم و تنها پیغامی که هست اینه :

پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد

مسیر log , tmp رو هم اینطور دادم :

/home/sabakish/public_html/logs

/home/sabakish/public_html/tmp

درسته ؟

ممنون از پاسختون .

بله صفحه سفید هست

کاری که گفتین کردم. اخطارها رو باید برم تو قسمت مدیریت افزونه ها و سر برگ اخطارها ببینم؟ درسته؟

این قسمت من رفتم و تنها پیغامی که هست اینه :

پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد

برای نمایش خطا شما به تنظیمات کلی سایتتون برید و در سربرگ سرور گزارش خطا رو روی حداکثر قرار بدید و ذخیره کنید بعدش سایت رو مجددا باز کنید ببینید به جای صفحه سفید چه خطایی نمایش میده

آقای صابر الان که روی حداکثر قرار دادم .تو قسمت نمایش سایت از پلاگین jat3 ایراد می گیره . که این پلاگین JA T3 Framework هست که حتما باید فعال باشه .

برای نمایش خطا شما به تنظیمات کلی سایتتون برید و در سربرگ سرور گزارش خطا رو روی حداکثر قرار بدید و ذخیره کنید بعدش سایت رو مجددا باز کنید ببینید به جای صفحه سفید چه خطایی نمایش میده

آقای صابر الان که روی حداکثر قرار دادم .تو قسمت نمایش سایت از پلاگین jat3 ایراد می گیره . که این پلاگین JA T3 Framework هست که حتما باید فعال باشه .

پلاگین JA T3 Framework رو ببینید اگر غیر فعال هست فعالش کنید احتمالا قالبتون با این فریم ورک طراحی شده و به پلاگینش نیاز داره اگر هم روی سایتتون پلاگینش رو نداشتید از سایتش دانلود و نصب کنید

پلاگین JA T3 Framework رو ببینید اگر غیر فعال هست فعالش کنید احتمالا قالبتون با این فریم ورک طراحی شده و به پلاگینش نیاز داره اگر هم روی سایتتون پلاگینش رو نداشتید از سایتش دانلود و نصب کنید

پلاگین موجوده و فعال هم هست

خطایی که میده دقیق چی هست؟ متن خطا رو قرار بدید بعد هم نسخه جدید پلاگین رو از سایتشون دانلود و نصب کنید مجددا چک کنید

plugins/system/jat3/jat3.php on line 156

تا اونجا که یادمه هاست رو چک کردم اصلا این شاخه وجود نداشت :|

خطایی که میده دقیق چی هست؟ متن خطا رو قرار بدید بعد هم نسخه جدید پلاگین رو از سایتشون دانلود و نصب کنید مجددا چک کنید

فریم ورک رو حذف کردم و نسخه جدید رو نصب کردم درست شد .مرسی ی ی ی smile22smile22

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری