drsmsco

کمک در تنظیم نحوه پرداخت ویرچومارت؟؟

4 پست در این موضوع

سلام دوستان

نحوه خرید پستی در ویرچومارت چگونه هست

سایت من فقط سفارش و تحویل پستی داره نه خرید بانکی (الان چطوری براش تعریف کنم که بعد از انتخاب محصول و ثبت نهایی آدرس و مشخصات رو تکمیل و جزو سفارش ها ثبت و ایمیلش برام ارسال بشه ))

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان لطفا راهنمایی کنید ؟؟من چند روزه سر این قضیه گیرم و هر چقد هم سرچ زدم متوجه نشدم ؟؟؟

دوستان کمکم کنید چند روزه نتونستم این مشکل رو حل کنم و سفارش رو تحویل بدم ؟؟

آموزش رفع خطای روش های حمل بار و ارسال پستی ویرچومارت :

سلام.بلاخره خودم با دستکاری تنظیمات ویرچومارت متوجه شدم چرا پیغام خطای ( لطفا یک شیوه ارسال مشخص کنید مشخص کنید / سفارش شما با مشخصات سایت همخانی ندارد) را پیدا کردم و برای دوستان عزیز قرار میدم تا بتونن این مشکل رو برطرف کنن:

1-از قسمت پیکربندی ویرچومارت زبانه پرداخت گزینه One Page Checkout enabled را غیر فعال کنید

2-از قسمت فروشگاه روش های حمل بار یک روش خرید ایجاد و در پیکربندی آن تمام گزینه های آغاز محدوده ZIP و پایان محدوده ZIP و .... را خالی بدون هیچ عددی قرار داده و ذخیره کنند

3- میتونید از افزونه پیشرفته Shipping By Rules نیز بدون مشکل استفاده کنید و قانونهای متفاوتی را جهت ارسال پستی به مناطق مخطلف اعمال کنید

4-در روش های پرداخت هم میتوانید با پلاگین بانکی اقدام یا افرادی مثل من که خرید پستی درب منزل و تحویل به پست دارند میتوانند یک روش پرداخت ایجاد و نوع آن را standard قرار داده و براحتی استفاده نمایند

امیدوارم تونسته باشم مشکل دوستان رو برطرف کرده باشم

دوستانی که سوالی در این مورد داشتن میتونن در همین تاپیک یا با شماره همراه من تماس بگیرن تا براشون درست کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری