farzin_blue

پلاگین ارسال پیامک rsform

7 پست در این موضوع

با سلام

دوستان جان هر کسی که دوست دارید راهنماییم کنید...

من یک پلاگین برای ارسال اس ام اس از RSFORM می خوام.یه پلاگین باشه که خودم بتونم صفحه لاگینش رو آدرس رو عوض کنم.برای farapayamak هم بود ایراد نداره.فقط کمکم کنید.فوری لازم دارم.

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

همچین پلاگینی در جوملا فروم منتشر نشده در اینترنت جستجو کنید نتیجه می رسید (قطعا تجاری هست و رایگان ندیدم)

یه لطفی به من می کنید راهنماییم کنید که چه جوری یه فیلد رو به یه شماره پیامک کنم؟!

هر چی هر جا دیدم به نتیجه ای نرسیدم.همه یک تیکه ناقص کپی کردن تو سایت ها.

ممنون

درود

اکثر سایتهای ارائه دهنده پنل پیامک پلاگین Rs-form رو قرار دادن

مثلا : آموزش اتصال RSForm به پنل پیامک - بلاگ - پیامک ایرانیان

البته این فقط مثال بود و بنده اصلا این سایت رو نمیشناسم که بخوام خدماتشون رو تائید یا تکذیب کنم

یه سوال غیر مرتبط ولی برای من مرتبط هست :دی

امکان این هست از یک پلاگینی که روی یک سایت دیگر هست فایل نصب ساخت ؟ یه بسته دارم توش پلاگینی که می خوام هست.

یه سوال غیر مرتبط ولی برای من مرتبط هست :دی

امکان این هست از یک پلاگینی که روی یک سایت دیگر هست فایل نصب ساخت ؟ یه بسته دارم توش پلاگینی که می خوام هست.

اگه فایل php و xml توی فولدر افزونه ای موجود باشه معمولا اگر کل فولدر رو زیپ کنید توی جوملای جدیدتون نصب میشه

البته این روش همیشه جواب نمیده تست بزنید ضرری نداره

دقت هم داشته باشید برای زیپ ردن محتویات داخل پوشه رو Select کنید و فشرده کنید

برای سوال پست بالایی هم خب وقتی پلاگینش رو رو بسته نصبی دارید همون سم پلاگین رو سرچ کنید ببینید مل چه شرکتیه بخریدش

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری