ميثم كاظمي

نمايش ماژول در صفحه خاص

8 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام مي خواستم ماژولي رو در يكي از موقعيت هاي قالب (right) در يك صفحه خاص قرار بدم ....اين كار از طريق اختصاص منو امكان پذبر نيست (نمايش همه -نمايش به غير از انتخاب شده ها -.........)

مي خواستم ببينم پلاگيني براي اين كار نيست(يعني لينك بهمش بديم و نوع ماژول و موقعيت بهش بديم و تمام )

شر ح مشكل :مثال (سه تا سطح داريم كه يكيش منو هستش و بقيه به اين شكل ( آگهي ها >>>كامپيوتر(كامپوننت آگهي )>>نرم افزار) مي خواهيم ماژول در انتخاب سطح 3 يعني c نمايش داده بشه ...كاربر بياد از طريق منو a وارد كامپوننت بشه سطح b و بعد c) چون سطح c يك منو نيست و مقدارشو از سطح b مي گيره نمي شه ماژول رو فقط در اين سطح نمايش داد ...(يه راه داره كه بيايم ماژول رو انتخابشو بزاريم تمام صفحات كه اينطوري در سطح b بازم نمايش داده مي شه كه جالب نيست ...)

مثلان مي خوايهيم ماژول آخرين آگهي هاي نرم افزار را وقتي كاربر روي كامپيوتر>>نرم افزار كليك كرد نمايش بدهيم (توجه :نرم افزار منو نيست و نمي شه ماژول رو بهش اختصاص يراي نمايش داد )

اميدوارم خوب توضيح داده باشم ....

ممنون مي شم راهنماييم كنيد !

ویرایش شده در توسط ميثم كاظمي

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منظور از اينكه نرم افزار منو نيست رو دوباره توضيح مي دم فكر كنيد با يك كامپوننت اگهي ساز مثل دجي كلاسفيد يا ادس منيجر توي منوي اصلي يك منو مي سازيد بنام تبليغات

اين مي شه سطح اول بعد بيايم كليك كنيم روي منوي تبليغات وارد بخش تبليغات مي شيم كه مثلان تبليغات كامپيوتر در بخش دوم قرار داره ....اين مي شه سطح دوم تا اينجا هر ماژولي داشته باشيم مي تونيم اختصاص بديم به اين سطح ومنو و قابل نمايشه ...ولي اما روي يك آگهي اگر كليك كنيم وارد آگهي مورد نظر مي شه و سطح سوم كه منو نيست ... و مشكله من هم همينه ماژول رو مي خوام در اين سطح نمايش بده....تنها راهي كه به ذهنم مي رسه كه نمايش ماژول روي همه باشه ولي روي همه سطوح نمايش مي ده ولي من مي خوام فقط در سطح سوم نمايش بده ...

راحتتر بگم وقتي مي خوام آگهي باز شد آخرين آگهي هاي بازديد همون گروه رو نمايش بدم ولي تا اين مشكل باشه نمي شه اجراش كرد بازم اگر توضيح خواستيد انجام مي دم اميدوارم به نتيجه برسم ......

شما از هر منویی وارد صفحه داخلی بشید ماژولهای مربوط به همون منو رو هم نمایش میده برای کاری که میخواین افزونه ی شما پلاگین نداره؟

فک میکنم باید از پلاگین استفاده کنید و یا این امکان مثل ماژول داخل خود افزونه نوشته شده باشه

با تشكر از راهنمايي شما ...ولي متاسفانه تمامي كامپوننت هاي تبليغاتي يا دايركتوري ساز معمولان يك ماژول جدا گانه دارند كه امكانات زيادي داره (مانند آخرين آگهي ها،پربازديدترين ها و ....)و نمي شه اونا رو اختصاصي طبق توضيحات بالا فقط در سطح سوم نمايش داد....

كل جولا اكستنشن هم رو گشتم چيزي پيدا نكردم موندم چيكار كنم....براي من هم مهمه مي خوام بيام ماژول پربازديد ترين آگهي هاي بخش مربوطه را در سطح سوم وقتي كاربر به سطح سوم در بخش مربوطه رسيد نشون بدم .......:auau:

ارسال شده در (ویرایش شده)

كسي نيست راهنمايي كنه ؟؟

اينم دمو مثال براي مشكلم

(مسير طي شده تا اين صفحه

منوي اصلي >>آگهي مشاغل >>كامپيوتر و اينترنت >>>طاها سيستم) من مي خوام ماژول فقط در طاها سيستم نمايش داده بشه نه صفحات قبل)

http://www.gilantabligh.com/%D8%AA%D...%AA%D9%85.html

ویرایش شده در توسط ميثم كاظمي

راهش رو گفتم بهتون یا باید داخل خود صفحات داخلی کامپوننت کدنویسی بشه و نمایش داده بشه و یا طبق فریم ورک خود کامپوننتی که استفاده شده پلاگینش باشه

والا اگر بخواید از منوها وارد بشید هر ماژولی که به منو اختصاص بدید توی صفحه داخلی هم نمایش میده

ممنون از راهنمايي شما اقاي صابر مورد حل شد ...گفتم بگم اينجا شايد براي دوستان هم بدرد بخوره ..(اينم بگم خيلي از دوستان اصلان متوجه نمي شدند من چي مي گم ....براي اين كار ما افرونه اي بنام Advanced Module Manager داريم كه البته اقاي مجتبي پردل فعال جوملا در انجمن پارس جوم بهم معرفي كردند ...شما با اين اكستنشن بي نظير مي توانيد ماژول خودتونو بدون اختصاص به منو در هر جايي از جوملا (كامپوننت ها ،url اختياري ......) نمايش بديد ...به قول خودمون تركونده .....!بازم از همياري شما سپاسگذارم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری