firefox

تفاوت فروشگاه ساز های جوملا چیه و کدوم بهتره ؟

2 پست در این موضوع

خسته نباشید . من یه فروشگاه رو سیستم توماتو دارم و میخوام به چوملا منتقلش کنم . هیچ شناختی از سیستم جوملا ندارم ولی با چیزایی که توی نت خوندم برای فروشگاه باید از ورژن 2.5 استفاده کردو سپس ماژول فروشگاه ساز رو روش سوار کرد .

میخوام بدونم بهترین فروشگاه ساز چیه ؟ ویرچو ؟ جیم شاپینگ؟ تفاوت اینا با فروشگاه سازهای مثل قاصدک که تو سایت انجمن تماما تبلیغ شده چیه ؟

تو سایت فروشگاه ساز قاصدک هیچ چیزی به جز قالب برای دانلود نبود نمیدونم رو کدوم ماژول فروشگاهی نصب میشه .

هر چی تو نت میگردم توضیحات درستی اصلا راجب جوملا نیست اگر دوستان کسی میدونه من رو راهنمایی کنه میخوام سایت رو انتقال بدم ولی قبلش میخوام با منوی مدیریت اون سیستم کار کنم ببینم جوملا مصل فروشگاه ساز های اختصاصی مثل توماتو و پرستا هست یا بهتر یا بدتره ؟ [/size]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام و درود دوست عزیز

من با هر دو فروشگاه ساز ویرچومارت و جومشاپینگ کار کردم و هر دو خیلی قوی و قدرتمند هستند ولی ویرچومارت دارای افزونه های بیشتر و بنظرم امکانات خیلی بیشتری هستش و من خیلی راضیم خیلی زود هم میتونی باهاش راه بیوفتی و فوقوالعاده قویه بخصوص تو چند زبانه بودن سایت و فروشگاه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری