PANIC

قرارداد طراحی سایت

5 پست در این موضوع

سلام دوستان خوبم

میخواستم نظر شما را بدونم

من چند روز پیش یه مشتری تماس گرفت و درخواست طراحی سایت داشت

من بعد از مراجعه حصوری و نمایش نمونه کار ها بهش کارو پسندید و سر قیمت با هم به کنار اومدیم

من همیشه برای تسویه حساب به این صورت عمل میکنم 25 درصد زمان عقد قرار داد 25 درصد زمان تایید طرح اولیه و 50 درصد باقیمانده زمان اتمام کار وتحویل کار

حالا این طرف میگه شما یه چک به مبلغ کل قرارداد باید بدین واسه حسن انجام کار . من هنوز قبول نکردم

در ضمن بگم من نماد اعتماد الکترونیکی دائم هم دارم

و در ضمن من یه شرکت وابسته به موسسه مالی اتباری کوثر باهاش کار کردم اونم میخواست چک من قبول نکرم وقتی فهمید نماد دارم گفت مشکلی نیست و انجام شد کار

به نظر شما این کار رو انجام بدم ؟ یعنی چک بدم ؟

و اینکه من از نظر مکان تو تهران مشکلی ندارم به نظر شما شرکت ثبت کنم ؟ چون چند جا بخاطر اینکه شرکت نبودم قرارداد نبستن . و اگه کسی ثبت کرده یه توضیح هم بده

ممنون از اساتید گامی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام .

من با این که شرکتی ثبت نکرده و نماد هم ندارم بسیاری از پروژه ها رو توی شهرمون انجام دادم .

نظر شخصی بنده اینه که چک ندی . البته نذار این کار به قول معروف بپره . مثلا اولش به جای 25% کمتر ازشون بگیر برای حسن انجام کار و در ادامه که طرح اولیه هست سعی کن چیز خوبی بهش نشون بدی و اون موقع 50% اول رو ازشون بگیر .

البته قراردادی بهت معرفی میکنم و بهت پیشنهاد میکنم توی کارات ازش استفاده کنی چون به هر دو طرف تضمین انجام قول و وعده ها رو میده (قرار داد توی انجمن موجوده)

دوست خوبم اینقد پول دریافتیت رو خورد نکن پیش پرداخت 50% بگیر و به اندازه پولی که گرفتی چک بده گرفتن چک این روزا دیگه عادیه در عوض قراردادت رو طوری بنویس که مشتری خیالش راحت بشه

آخه تست کردم تو چند قرارداد 50 درصد اول میگم یارو به راحتی نمیده

بعد آخه چک طرفو نمیشناسم بعد راحت میتونه بیچه بره یا خیلی چیزای دیگه

بعد من که نماد اعتماد دائم دارم کلی مدرک گرفتن راحت اون میتونه منو پیدا کنه ولی من چی ؟

حسن انجام کار معمولا 10% قیمت قرارداده. شما با اشاره به این موضوع میتونی یه مدت 2 تا 3 ماهه تعیین کنی که مشتری با سایت کار کنه و اگر عیب و ایرادی داره سایت برطرف کنی و بعد 10% باقیمانده را بگیری. چک دادن ضروری به نظر نمیرسه.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری