saeedkh

مشکل سرعت اغلب سایتهای جوملایی

5 پست در این موضوع

با سلام

احتراما، چرا اغلب سایتهای جوملایی بسیار دیر بالا میاد و سرعت لود سایت بسیار پایین هست . شاید به دلیل افزونه های که نصب کرده ایم . اما روشی برای بالا بردن سرعت لود سایت و مواردی که باید رعایت بشه در طراحی راهنمایی کنید .

ممنون و سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست عزیز

سرعت لود شد سایت به قالب و تعداد فایل های css و جاوا و همچنین تعداد عکس ها و درخواست های http هم مربوط میشه.

برای بهینه سازی سرعت سایت میتونید از افزونه هایی که برای این کار هستند استفاده کنید مانند rokbooster یا jch

سایتتون رو هم با GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization بررسی کنید و نکاتی که به شما میگه رو انجام بدید.

موفق باشید.

سلام

داخل سایتی که معرفی کردید رفتم و سایت را بررسی میکنه اما درست متوجه نمیشم باید چکاری را انجام بدم و چه نکاتی را رعایت کنم : مثلا یکسری لینکهای مربوط به عکس سایتم هست و css ها و .... خوب باید چکار کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

توصیه هایی که معمولا میشه اینه که

عکس های سایت رو optimize یا بهینه کنید. خود سایت آدرس عکس غیر بهینه رو میده و نسخه بهینه شده رو هم میده که میتونید ازش استفاده کنید.

ادغام کردن فایل های css و js میتونه کمک زیادی به سرعت سایت بکنه که این کارو میتونید با افزونه هایی که معرفی کردم انجام بدید.

اگر از تصاویر در سایت استفاده میکنید عرض و طول اونارو مشخص کنید و یا تصاویر را با هم ادغام کنید و و اونا به یک تصویر تبدی کنید و با استفاده از css از اونا استفاده کنید.

gzip رو در سایت روشن کنید.

لینک سایت را درج میکردید بهتر میشد راهنمایی کرد.

درود

سایتهای جوملایی یا البته بهتر بگم استفاده از قالب های آماده در حالت عادی باعث کندی سایت شما میشه . دلایل مختلفی هم داره

معمولا تصاویر بهینه شده نیستند . کدها بدرستی فشرده سازی نشدند و ....

ولی با توجه به فرمایش دوستمون شما میتونید از همون سایت gtmetrix*سایتتون رو چک کنید مواردی رو که نمره پایینی بهتون داده تو انجمن جستجو کنید و سایتتون رو بهینه کنید

البته gtmetrix رو ملاک کلی قرار ندید همین که سرعت لود سایتتون راضی کننده باشه کافیه

یکی دیگه از دلایل کندی سایت بر میگرده به هاستتون که سرعت پاسخ گویی پایینی ممکنه داشته باشه

معمولا هاستهای ایرانی از این نظر ضعیف ترند

کلا مطالب مربوط به بهینه سازی وب سایت رو مطالعه بفرمائید

1 کاربر پسند دیده است

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری