ahoora2007

مشکل در نمایش مطالب ویژه در صفحه اصلی

8 پست در این موضوع

با درود بیکران

مطالب ویژه هر کاری می کنم در صفحه اصلی سایت نمایش داده نمی شود.

منوی مناسب مطالب اصلی را انتخاب کردم و لی نمایش داده نمی شود.

سایت

http://www.sfand.com

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

نحوه نمایش رو هم مشخص کردید؟

هنگام ساخت منوی مطالب ویژه باید تعیین کنید که مثلا چند مطلب چندستونه و .. نمایش داده بشه که در تنظیمات منو باید انجام بدید

بعضی قالبها که تنظیمات پیشرفته ای دارند این قابلیت رو دارند که شما میتونی کامپوننت رو در یک منوی مورد نظر فعال یا غیرفعال کنید...

اگر این قالب هم در این قضیه صدق کند شما باشید به تنظیمات قالب رفته و کامپوننت رو در front page یا صفحه ی اصلی فعال کنید....

بعضی قالبها که تنظیمات پیشرفته ای دارند این قابلیت رو دارند که شما میتونی کامپوننت رو در یک منوی مورد نظر فعال یا غیرفعال کنید...

اگر این قالب هم در این قضیه صدق کند شما باشید به تنظیمات قالب رفته و کامپوننت رو در front page یا صفحه ی اصلی فعال کنید....

میدونم این پست مربوط به 3 سال پیشه ولی چون مشکل منو حل کرد، ضمن تشکر میخواستم بدونم این front page که غیر فعالش کردم چیه؟

مشکلی با غیر فعال کردنش پیش نمیاد؟

قالب من از فریم ورک هلیکس استفاده میکنه

در تنظیمات قالب، بخش Component Area

گزینه Hide from frontpage رو غیر فعال کردم و مشکل حل شد

میدونم این پست مربوط به 3 سال پیشه ولی چون مشکل منو حل کرد، ضمن تشکر میخواستم بدونم این front page که غیر فعالش کردم چیه؟

مشکلی با غیر فعال کردنش پیش نمیاد؟

قالب من از فریم ورک هلیکس استفاده میکنه

در تنظیمات قالب، بخش Component Area

گزینه Hide from frontpage رو غیر فعال کردم و مشکل حل شد

تا جایی که من میدونم دوست عزیز اصول کار برای این مورد همینه که از تنظیمات قالب این کار رو انجام بدی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری