mohadese68

اضافه کردن یک یپیج به عنوان صفحه اول

4 پست در این موضوع

سلام دوستان من از بسته نصبی فروشگاه باران استفاده کردم ولی جدا از این بسته نصب، یک صفحه با css طراحی کردم که میخوام کلا به عنوان صفحه اول سایتم باشه که با کلیک روی لینک فروش بعدش وارد (بسته نصبی باران) بشه..

ممنون میشم راهنماییم کنید...

منتظرم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

به انجمن جوملا خوش اومدید :)

شما فروشگاه سازتون رو توی یک پوشه از هاستتون بریزید . فایلی که برای صفحه اصلی طراحی کردید رو بذارید توی روت هاست . اون دکمه رو هم لینک کنید به نام اون پوشه که فروشگاه ساز توش هست :)

ببخشید من مبتدی هستم اگه میشه واضح تر توضیح بدید

الان من از localhost استفاده میکنم کل این فایلهای فروشگاه ساز که داخل یک پوشه هست دیگه..بعدش چیکار کنم؟

وقتی شما یک سایت جوملایی دارید فایل اجرایی سایت شما index.php هست . اولویت اجرا با فایل index.HTML می باشد

شما میتونید به راحتی یک فایل HTML*بسازید و در همون مسیر اصلی سایتتون قرارش بدید و از اون فایل HTML به index.PHP لینکش بدید . اگه با CSS کار کردید پس با فرامین برنامه نویسی تا حدودی آشنایی دارید . به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید .

روشی هم که دوست خوبمون اشاره کردند اینه که شما کل پوشه جوملاتون رو داخل یک پوشه قرار بدید و فایلی رو که طراحی کردید درون روت اصلی سایتتون قرار بدید و لینک کنید .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری