mehdiace

کمک و راهنمایی

17 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

کمک و راهنمایی

سلام دوستان خسته نباشید من یه سایت دارم به اسم demostores.ir که ورژنش 3.1.5 هستش چند تا سوال داشتم

1-میخواستم بپرسم چجوری میتونم ازین قالب های آماده تهیه کنم و چجوری جایگزین کنم؟ شما کدوم قالب فروشگاهی پیشنهاد میدید که کامل باشه؟

2-و اینکه میتونم قبلش یه نسخه back up بگیرم ؟چجوری؟

در کل آماتورم

ممنونم

ویرایش شده در توسط mmfallah

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

۱-قالب آماده الف)میخرین ب)رایگان دانلود میکنید

برای نصبش به مدیریت افزونه ها و نصب میکنید

پیشنهاد:شما ملزوماتی که در نظر داری رو پ.خ کن تا پیشنهاد بدم

۲-برای نسخه بک آپ الف)پوشه قالبت رو زیپ کن و دانلود ب)از سیپنلت یه بک آپ از کل سیستم جوملات بگیر

امیدوارم دقیق پایخ داده باشم

اگه بخواید سایت فروشگاهی راه اندازی کنید مطالب فعلی به کارتون نمیاد . بسته نصب سریع فروشگاهی که تهیه کردید رو نصب کنید و اجناس رو وارد کنید .

چندین فروشگاه ساز به عنوان هدیه در انجمن منتشر شده . این سایت رو هم ببینید .

eshopcms فروشگاه ساز رایگان و سیستم های تبلیغاتی رایگان

برای بک آپ از سایت فعلی هم میتونید از اکیبا استفاده کنید . خود افزونه و روش استفاده از اون در انجمن موجود هست . سرچ بفرمایید :)

۱-قالب آماده الف)میخرین ب)رایگان دانلود میکنید

برای نصبش به مدیریت افزونه ها و نصب میکنید

پیشنهاد:شما ملزوماتی که در نظر داری رو پ.خ کن تا پیشنهاد بدم

۲-برای نسخه بک آپ الف)پوشه قالبت رو زیپ کن و دانلود ب)از سیپنلت یه بک آپ از کل سیستم جوملات بگیر

امیدوارم دقیق پایخ داده باشم

ممنونم دوست عزیز من یکی دارم قالب اما اگه میشه دقیق بگید چیکار کنم و جیگزین قبلی کنم چون آپلود کردم اما جایگزین نشد

اگه بخواید سایت فروشگاهی راه اندازی کنید مطالب فعلی به کارتون نمیاد . بسته نصب سریع فروشگاهی که تهیه کردید رو نصب کنید و اجناس رو وارد کنید .

چندین فروشگاه ساز به عنوان هدیه در انجمن منتشر شده . این سایت رو هم ببینید .

eshopcms فروشگاه ساز رایگان و سیستم های تبلیغاتی رایگان

برای بک آپ از سایت فعلی هم میتونید از اکیبا استفاده کنید . خود افزونه و روش استفاده از اون در انجمن موجود هست . سرچ بفرمایید :)

تهیه کردم الان آپلود خم کردم اما جایگزین نشد

ارسال شده در (ویرایش شده)

تهیه کردم الان آپلود خم کردم اما جایگزین نشد

از سایت فعلی بک آپ بگیرید ( یا اکیبا یا خود هاست ) و بعد کلا از هاست پاک کنید . پایگاه داده رو هم دراپ کنید . بعد اقدام به نصب فروشگاه جدید کنید . مثل یک سایت نو :)

مشکلی بود مراحلی که انجام دادید رو شرح بدید.

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

نه من تازه سایتو گرفتم میخوام کلا عوض شه من اینو خریدم

فروشگاه ساز سامان نسخه 2 (دیجیتال)

نمیدونم نصب سریع داره یا نه

بله . بسته نصب سریع هست . لینک که برای شما ارسال کردم آموزش نصب هست . مطالعه کنید و مرحله مرحله انجام بدید . حل میشه .

ممنونم دوست گرامی .لینک دانلودش مشکل داره لینک دیگه ای دارید؟

دانلود کردنی نیست . مراحل نصب بصورت تصویری هست :)

سلام دوست عزیز من تمامی مراحل رفتم اما وقتی قسمت administrator میرم چیزی نشون نمیده

دانلود کردنی نیست . مراحل نصب بصورت تصویری هست :)

منظورم برنامه mambo بود :37:

منظورم برنامه mambo بود :37:

مامبو چیزی مثل همین بسته نصبی هست که شما دانلود کردید . توی مثال مامبو نصب کرده . شما همین مراحل رو برای فایل خودتون اجرا کنید :|

قسمت ارسال فایل به هاست . اکسترکت کردن فایل بسته نصبی . ساخت پایگاه داده . مولفه های اتصال به پایگاه داده و روال نصب در تمامی ورژن های جوملا یکسان هست .

ممنونم همه اینکارو کردم اما باز هیچی نمیاد شما خودتون هم بزنید http://www.demostores.ir/administrator چیزی نمیاد اصلا من تمامی مراحل نصب و ساخت دیتابیس و نصب رارفتم که آخرش گفت پوشه intall را پاک کنم اما باز انجام نشد

ممنونم همه اینکارو کردم اما باز هیچی نمیاد شما خودتون هم بزنید 404 Not Found چیزی نمیاد اصلا من تمامی مراحل نصب و ساخت دیتابیس و نصب رارفتم که آخرش گفت پوشه intall را پاک کنم اما باز انجام نشد

فکر کنم نکته ای رو رعایت نکردید . شما فایل رو حتما باید توی پوشه ی public_html قرار بدید . نشد یوزر و پسورد هاست و لینک ورود به هاست رو برای من پیغام خصوصی کنید . بگم مشکل کجاست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری