javad.nagizadeh

مشکل در نصب جوملا

16 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

هنگام نصب جوملا با ارور زیر مواجه میشم

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

localhost

07/18/2014 02:12:54 Þ.Ù

Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

؟؟

ویرایش شده در توسط mmfallah

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دارید جوملای خام نصب میکنید یا فول بکاپ هاست رو روی لوکال میخواید بالا بیارید ؟

از زمپ استفاده میکنم و سایتم که تو هاست بود را میخوام ویرایش کنم ، با آکیبا بکاپ گرفتم و میخوام تو زمپ نصبش کنم

این کار رو چند بار تا حالا انجام داده ام مشکلی نداشتم اما الان ارور میده

به صوزت دستی هم جوملام را انتقال دادم به لوکال اما همچنان ارور زیر را میده ؟؟؟؟

Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1 Server at localhost Port 80

ولی با زمپ دارم کارمیکنم

چند سایته دیگه هست که بدون مشکل دارم کار میکنم باهاشون

فکر نکنم زمپ مشکلی داشته باشه

..

ولی با زمپ دارم کارمیکنم

چند سایته دیگه هست که بدون مشکل دارم کار میکنم باهاشون

فکر نکنم زمپ مشکلی داشته باشه

..

برداشت من از این پیغام اینه که : مشکل نمی تونه از جوملا باشه و مربوط به سرور هستش . ( کامپیوتر خودت )

اگر مراحل رو درست انجام میدی پورت رو به 8080 تغییر بده . یا در صورت امکان دوباره زمپ رو نصب کن

ممنون دوست عزیز زمپ را دوباره نصب کردم و از آنجا که قالب کد شده میباشد و از پی سی تمپلت خریداری کردم تنظیمات مربوطه را در زمپ انجام داده ام

یه سئوال جدید برام پیش اومده ، بکاپ چند ماه قبل این قالب را دارم وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام میده

Site error: the file E:\xampp\htdocs\javad\site-man\includes\framework.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

به نظرتان مشکل از زمپ نیست ؟؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دوست عزیز زمپ را دوباره نصب کردم و از آنجا که قالب کد شده میباشد و از پی سی تمپلت خریداری کردم تنظیمات مربوطه را در زمپ انجام داده ام

یه سئوال جدید برام پیش اومده ، بکاپ چند ماه قبل این قالب را دارم وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام میده

Site error: the file E:\xampp\htdocs\javad\site-man\includes\framework.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

به نظرتان مشکل از زمپ نیست ؟؟

خیر این پیغام مربوط به xampp نیست . شما برای نصب این قالب به ionCube نیاز داری که باید نصب کنی . برای نصب ionCube از این اختصاصی-انجمن-جوملای-ایران'>پست کمک بگیر و اما مشکل قبلی شما

لطفا با دقت کامل و مرحله به مرحله انجام بده اگر به نتیجه نرسیدی همینجا مطرح کن تا خودم برات نصب کنم روی سیستمت

1 - توی هاست تمام فایل ها و پوشه ها رو به صورت یک فایل فشرده (zip.)در بیار

2 - از دیتا بیس خودت اکسپورت بگیر

3 - یک پوشه با نام دلخواه در پوشه ی htdocs ایجاد کن و فایل فشرده ای که در مرحله ی اول ایجاد کرده بودی رو توی اون اکسترکت کن

4 - به php my admin لوکال خودت برو و یک دیتابیس با نام دلخواه ایجاد کن

5 - دیتابیسی که در مرحله ی 2 اکسپورت گرفتی رو در لوکال خودت و بر روی دیتابیس جدیدی که در مرحله ی 3 ایجاد کردی ایمپورت کن

6 - به پوشه ای که در مرحله ی 3 ایجاد کردی برو و فایل configuration رو با یه ویرایشگر مثل Notepad++ باز کن و موارد زیر رو ویرایش کن

public $user = ''; چیزی قرار ندید

public $password = ''; چیزی قرار ندید

public $db = 'your old db'; نام پایگاه داده جدید قرار بده

public $dbprefix = 'eljc5_'; پسوند جداول قدیم رو به پسوند جداول این دیتابیس جدید تغییر بده

برات آرزوی موفقیت میکنم .

ویرایش شده در توسط particular

ممنون از جواب دهی

مراحل فوق را هم دیروز و هم الان انجام دادم ولی مشکل فوق پابرجاست .

اما با دانلود فایل و نصب دوباره ionCube مشکل دومم که بکاپ چند ماه پیش بود رفع شد

سپاسگذارم

بله الان چند تا سایت رو سیستمم نصبه

مشکل این سایت هم فکر کنم از جداول دیتابیس باشه

بهر حال متشکرم همین بکاپی که از قبل داشتم کارمو راه انداخت

یا علی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری