particular

مرحله ی 4 نصب جوملا ( دیتابیس )

11 پست در این موضوع

به نام خدا

سلام دوستان جوملایی

من یه بسته ی نصبی ایجاد کردم . وقتی میخوام این رو نصب کنم در مرحله ی 4 ( دیتابیس ) علامت لودینگ دائم میچرخه و بدون اینکه پیغامی بده به مرحله ی بعد هم نمیره .

دوستان توجه کنند که هم دیتابیس ایجاد کردم هم کاربر ، به جای کاربر روت هم قرار دادم نشد !!!!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنونم از پاسختون اما لازم به ذکر هست که من فیلم های آموزشی مهندس طالبی رو مشاهده کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم .

یعنی ( ابتدا سایت خودم رو کاملا طراحی کردم ، همه ی فایل های سایتم رو زیپ کردم ، توی یه پوشه ی جدا اکسترکت کردم ، فایل کانفیگوریشن رو حذف و پوشه ی اینستالیشن رو اضافه کردم و سپس فایل اکسپورت گرفته شده رو ویرایش کردم {یعنی : پیشوند جداول رو با عبارت_#تعویض و جداول مربوطه insert ها رو حذف کردم } در کل تمام فرمایشاتی که مهندس طالبی در آموزش گفتن انجام دادم )

در نهایت انتظارم اینه که این بسته ی نصبی برای کاربران به راحتی قابل نصب باشه

متاسفانه مشکلم برطرف نشد.

دوستان من بسته ی نصبی خودمو دقیقا طبق فرموده ی جناب طالبی حاضر کردم اما هنگام نصب بسته ی نصبی در مرحله 4 که دیتابیس باشه جلونر نمیره و هیچ پیغامی هم نمیده

فقط شکل لودینگ داره

لطفا راهنمایی بفرمایید

ممنونم

شما نفرمودید که بسته نصبی رو خودتون تهیه کردید . پس عنوان تاپیک میشه مشکل ساخت بسته نصبی :)

این تاپیک رو ببینید . مهندس پروانه زحمتش رو کشیدند . روال کار رو مجددا بررسی کنید . شاید جایی اشتباهی رخ داده باشه .

آموزش آموزش ایجاد بسته ی نصبی

اگه نشد فایل پایگاه داده رو قرار بدید اینجا بررسی بشه .

شما نفرمودید که بسته نصبی رو خودتون تهیه کردید . پس عنوان تاپیک میشه مشکل ساخت بسته نصبی :)

این تاپیک رو ببینید . مهندس پروانه زحمتش رو کشیدند . روال کار رو مجددا بررسی کنید . شاید جایی اشتباهی رخ داده باشه .

آموزش آموزش ایجاد بسته ی نصبی

اگه نشد فایل پایگاه داده رو قرار بدید اینجا بررسی بشه .

بله دقیقا این مراحل رو انجام دادم . به هر حال من فایل دیتا بیس رو پیوست کردم تا شما بررسی کنید . با تشکر[ATTACH]6668[/ATTACH]

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل من حل شد . توی انجمن بارها آموزش ساخت بسته ی نصبی lمطرح شده اما چون شاید هنوز افرادی پیدا بشن که با این وجود براشون مبهم باشه با اجازه ی اساتید یکبار نیز من توضیح میدم خدمت دوستان .

آموزش ساخت بسته ی نصبی :

1 - اول سایت خود رو نصب کنید (در مرحله ی آخر نصب جوملا پوشه ی installation را حذف نکنید و تغییر نام دهید مثلا بذارید installation-temp ) و بعد نصب جوملا ، هر تغییراتی بر روی بخش کاربری سایت و بخش مدیریتی سایت میخواید اعمال کنید ( این مطلب به شما کمک میکند تا راحت تر جوملای خود را ویرایش کنید با تشکر از دوست خوبمون mikroob_dj )

2 - تمام فایل ها و فولدر های خود را به یک فایل فشرده ( zip. ) در بیارید . ( درواقع توی روت پروژه ی خود قرار بگیرید Ctrl+a رو بزنید بعد بر روی فایل ها راست کلیک و گزینه ی

...Add to Archive )

3 - یک پوشه جدید با نام دلخواه در مسیر C:\xampp\htdocs ایجاد کنید . ( من نام این پوشه رو quickstart انتخاب کردم )

4 - فایل فشرده ای که در مرحله ی 2 تولید کردید رو در پوشه ای که در مرحله ی 3 ساختید کپی کنید و اکسترکت کنید .

5 - فایل zip. و configuration رو پاک کنید .

6 - فولدر installation را که در مرحله اول تغییر نام داده بودیم به حالت قبل بر میگردونیم (یعنی الان باید نام این فولدر رو installation بذاریم)

7 - به localhost/phpmyadmin خودتون برید و از دیتابیس همین پروژه اکسپورت بگیرید . نکته ی مهم : هنگامی که میخواید اکسپورت بگیرید در قسمت Structure حتما و حتما گزینه ی

Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT را تیک بزنید و بعد دکمه ی Go . فایل اکسپورت گرفته شده را Save کنید

8 - دیتابیسی را که اکسپورت گرفتید به joomla.sql تغییر نام دهید و در مسیر C:\xampp\htdocs\ name folder prozhe shoma\installation\sql\mysql کپی کنید . و پیغامی که در همین حین داده میشه رو yes بزنید تا فایل همنامی که قبلا در این مسیر وجود داشته رو حذف کند .

9 - فایل joomla.sql را پس از کپی کردن باید ویرایش کرد ( می توانید از ++Notepad استفاده کنید ) . مواردی که باید ویرایش کنید عبارتند از :

a - از خط اول تا خط 27 رو حذف کنید

b - در این خط ; DROP TABLE IF EXISTS `z4cyb_assets` که حالا احتمالا اولین خط شماست ، عبارتی که قرمز رنگ نوشته شده پیشوند جداول شماست . توجه : پیشوند جداول هر کاربر فرق میکنه پس برای شما یک عبارت 5 حرفی دیگه هست . این 5 حرف را باید با عبارت _# (شارپ آندرلاین) در تمام فایل جایگزین کرد برای این کار دکمه ی ترکیبی Ctrl+f را بزنید و به سربرگ Replace برید

در کادر Find What پیشوند جداول خود وارد کنید و در کادر زیر یعنی Replace with عبارت _# و در نهایت دکمه ی Replace All را بزنید .

c - به سربرگ Find برگردید و

عبارت schemas__# (شارپ ، دابل آندرلاین ) را جستجو کنید بعد از پیدا کردن عبارت فوق ، کد های lمربوط به INSERT INTO را حذف کنید (یکی دو خط بیشتر نیس)

عبارت session__# (شارپ ، دابل آندرلاین ) را جستجو کنید بعد از پیدا کردن عبارت فوق ، کد های lمربوط به INSERT INTO را حذف کنید

عبارت users__# (شارپ ، دابل آندرلاین ) را جستجو کنید بعد از پیدا کردن عبارت فوق ، کد های lمربوط به INSERT INTO را حذف کنید

d - سه خط آخر همین فایل رو حذف کنید .

به روت پروژه ی خود برید و تمام فایل ها رو به یک فایل فشرده تبدیل کنید . این فایل فشرده بسته ی نصبی شماست . موفق باشید

ویرایش شده در توسط particular

با سلام خدمت دوستان عزیز

من با فیلم مهندس طالبی پیش رفتم و در مرحله آخر نصب به پیشنهاد ایشون فایل inistallation رو به جای پاک کردن ، تغییر نام دادم و حالا به جای اینکه وارد سایت با اطلاعات پیش فرض بشم با چنین صفحه ای مواجه می شم

لطفا راهنماییم کنید.البته کنترل پنل جوملام بالا میاد ولی از اونجا هم نمایش سایت رو میزنم با همین ارور مواجه می شم.ممنون و سپاس فراوان از راهنمایی شما دوستان عزیز.

Warning: require(C:\xampp\htdocs\notabligh/modules/mod_AutsonSlideShow/tmpl/default.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\notabligh\modules\mod_AutsonSlideShow\mod_AutsonSlideShow.php on line 17

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\notabligh/modules/mod_AutsonSlideShow/tmpl/default.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\notabligh\modules\mod_AutsonSlideShow\mod_AutsonSlideShow.php on line 17

با سلام خدمت دوستان عزیز

من با فیلم مهندس طالبی پیش رفتم و در مرحله آخر نصب به پیشنهاد ایشون فایل inistallation رو به جای پاک کردن ، تغییر نام دادم و حالا به جای اینکه وارد سایت با اطلاعات پیش فرض بشم با چنین صفحه ای مواجه می شم

لطفا راهنماییم کنید.البته کنترل پنل جوملام بالا میاد ولی از اونجا هم نمایش سایت رو میزنم با همین ارور مواجه می شم.ممنون و سپاس فراوان از راهنمایی شما دوستان عزیز.

Warning: require(C:\xampp\htdocs\notabligh/modules/mod_AutsonSlideShow/tmpl/default.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\notabligh\modules\mod_AutsonSlideShow\mod_AutsonSlideShow.php on line 17

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\notabligh/modules/mod_AutsonSlideShow/tmpl/default.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\notabligh\modules\mod_AutsonSlideShow\mod_AutsonSlideShow.php on line 17

ضمن خوش آمد به جوملا فروم

شما به مدیریت ماژولها برید و ماژول mod_AutsonSlideShow رو غیر فعالش کنید

من به تازگی شروع به آموزش کردم و با خرید محصولات آموزشی مجموعه محترم از اون بسیار لذت بردم و این پشتیبانی قوی من رو بیشتر خوشحال کرد.

واقعا ممنون از تلاش های بسیار زیاد و خوبتون.امیدوارم بتونم مطالب بیشتری ازتون یاد بگیرم.

با سپاس فراوان از شما مجموعه محترم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری