farniloo

برگشتن قسمت های حذف شده از قالب

4 پست در این موضوع

سلام

قالب JA biz رو نصب کردم .یه قسمتایی داره که باید حذف شه مثلا یه لوگو پایین سایت یا ...

با فایر باگ پیداش میکنم و واسش ;display: none رو تو کدها قرار میدم.همون موقع حذف میشه اما فرداش میبینم باز برگشته سرجاش

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فایرباگ همونطور که خودتون هم گفتید ویرایش لحظه ای رو انجام میده تا نتیجه کار رو ببینید . اگه هر تغییری توی فایرباگ روی سایت شما اعمال میشد که همه بازدید کننده ها سایت شما رو زیر و رو میکردند :)

در همون قسمت که display رو اضافه میکنید و به نتیجه دلخواه میرسید اسم فایل و شماره خط کد رو نوشته که باید برید و دقیقا همون کار رو توی اون فایل از طریق هاست اعمال کنید .

البته سایت روی لوکاله

اما نه فقط تو فایرباگ کد ها رو از پوشه اصلی هم تغییر دادم . کش رو هم پاک کردم. اما روز بعد همه چی بر

میگرده به حالت قبل

تفاوتی روی لوکال و هاست نداره . برسی کنید اون خط کدی که قرار دادید هنوز هست یا خیر . اگر نیست باید ببینید چرا فایل ها به حالت قبل برگشته . چیزی مثل فریز بودن سیستم !!! اگه کد رو درست قرار داده باشید مشکلی نباید باشه .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری