particular

کپی کردن تمام فایل های یک سایت در سایت جدید

19 پست در این موضوع

به نام خدا

سلام دوستان

برای کپی کردن تمام فایل ها و مطالب یک سایت در سایت جدید مراحل زیر رو انجام میدم اما متاسفانه به خواسته ی خودم نرسیدم !

ابتدا به هاست سایت اول رفتم و تمام فایل ها و فولدرها رو فشرده کردم و از دیتا بیس اکسپورت گرفتم .

به هاست سایت دوم اومدم و فایل فشرده رو اکسترکت کردم

یک دیتابیس جدید ایجاد کردم و دیتابیسی که توی هاست اولی اکسپورت گرفته بودم رو اینجا ایمپورت کردم .

فایل کانفیگوریشن رو نیز ویرایش کردم . بدین صورت

public $user = ''; چیزی قرار ندادم

public $password = ''; چیزی قرار ندادم

public $db = 'prozhedb'; نام پایگاه داده جدید قرار دادم

public $dbprefix = 'eljc5_'; پسوند جداول قدیم رو به پسوند جداول این دیتابیس جدید تغییر دادم

اما متاسفانه هنگامی که میخوام سایت رو باز کنم با پیغامی روبرو میشم که گفته نمی توان با دیتابیس ارتباط برقرار کرد . انگاری دیتابیس رو نمیشناسه .

کاری بوده که من انجام نداده باشم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما باید در فایل کانفیگ سایت دوم کاملا اطلاعات دیتابیس جدیدی رو که ساختید وارد کنید اعم از نام هاست و نام دیتابیس و یوزر دیتابیس و پسورد

پیشوند جداول هم همون پیشوندی باید باشه که در دیتابیس جداول با اون ثبت شدن

شما باید در فایل کانفیگ سایت دوم کاملا اطلاعات دیتابیس جدیدی رو که ساختید وارد کنید اعم از نام هاست و نام دیتابیس و یوزر دیتابیس و پسورد

پیشوند جداول هم همون پیشوندی باید باشه که در دیتابیس جداول با اون ثبت شدن

فرمایشات شما رو انجام دادم در حال حاضر سایت و مدیریت باز میکنه اما متاسفانه مطالب و ماژول ها و قالب ها انتقال داده نشده اند!

اگر فایلها رو کامل منتقل کنید و دیتابیس رو هم دقیق و کامل منتقل کنید نباید مشکلی بوجود بیاد مثل این میمونه یه سایت رو که در لوکال کار کردید روی هاست منتقل میکنید

به نام خدا

سلام دوستان

برای کپی کردن تمام فایل ها و مطالب یک سایت در سایت جدید مراحل زیر رو انجام میدم اما متاسفانه به خواسته ی خودم نرسیدم !

ابتدا به هاست سایت اول رفتم و تمام فایل ها و فولدرها رو فشرده کردم و از دیتا بیس اکسپورت گرفتم .

به هاست سایت دوم اومدم و فایل فشرده رو اکسترکت کردم

یک دیتابیس جدید ایجاد کردم و دیتابیسی که توی هاست اولی اکسپورت گرفته بودم رو اینجا ایمپورت کردم .

فایل کانفیگوریشن رو نیز ویرایش کردم . بدین صورت

public $user = ''; چیزی قرار ندادم

public $password = ''; چیزی قرار ندادم

public $db = 'prozhedb'; نام پایگاه داده جدید قرار دادم

public $dbprefix = 'eljc5_'; پسوند جداول قدیم رو به پسوند جداول این دیتابیس جدید تغییر دادم

اما متاسفانه هنگامی که میخوام سایت رو باز کنم با پیغامی روبرو میشم که گفته نمی توان با دیتابیس ارتباط برقرار کرد . انگاری دیتابیس رو نمیشناسه .

کاری بوده که من انجام نداده باشم

نظر من اینه که اول از سایت بسته نصبی درست کنی،بعد سایت رو با بسته نصبی انتقال بدی

توی اینترنت یه سرچی بکنی کامپوننت های ساخت بسته نصبی موجود هست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر فایلها رو کامل منتقل کنید و دیتابیس رو هم دقیق و کامل منتقل کنید نباید مشکلی بوجود بیاد مثل این میمونه یه سایت رو که در لوکال کار کردید روی هاست منتقل میکنید

من دوبار این پروسه رو طی کردم اما متاسفانه مطالب و افزونه ها منتقل نمیشن . آیا امکانش هست اطلاعات رو برای شما پیام خصوصی کنم شما انجام بدید .

با تشکر

-----------------------------------------------

نکته : مطالب منتشر شده نیستند

ویرایش شده در توسط particular

با اکیبا بک آپ بگیرید . راحت تر هست . خودش تنظیمات رو انجام میده . اگه نوع فایل رو zip قرار بدید دقیقا میشه یک بسته نصبی آماده :)

با اکیبا بک آپ بگیرید . راحت تر هست . خودش تنظیمات رو انجام میده . اگه نوع فایل رو zip قرار بدید دقیقا میشه یک بسته نصبی آماده :)

با تشکر از راهنمایی شما

فقط نوع فایل رو زیپ قرار بدم یا تنظیمات خاصی باید هنگام بکاپ گیری اعمال بشه ؟

تغییر ندادید هم ندادید . فقط اون وقت برای نصب باید از Kickstart که یک فایل php هست و باید در روت هاست باشه و از طریق اون نصب کنید و این داستان ها :)

نوع خروجی رو فقط زیپ کنید کفایت میکنه . تنظیمات تخصصی هم داره نیاز نیست . خودش بعد از نصب یک بار هاست شما رو بررسی میکنه و تنظیمات رو انجام میده .

تغییر ندادید هم ندادید . فقط اون وقت برای نصب باید از Kickstart که یک فایل php هست و باید در روت هاست باشه و از طریق اون نصب کنید و این داستان ها :)

نوع خروجی رو فقط زیپ کنید کفایت میکنه . تنظیمات تخصصی هم داره نیاز نیست . خودش بعد از نصب یک بار هاست شما رو بررسی میکنه و تنظیمات رو انجام میده .

هنگام اکسپورت گرفتن از دیتابیس به صورت دستی و در محیط سی پنل تنظیمات خاصی باید اعمال بشه ؟ یا تنظیمات پیش فرض خودش خوبه

تقریبا همیشه تنظیمات پیشفرض جواب میده . مگه اینکه خطا بده یا کار نکنه . بعضی وقت ها باید جداول دراپ شده رو هم تیک بزنیم تا به درستی کار کنه .

تقریبا همیشه تنظیمات پیشفرض جواب میده . مگه اینکه خطا بده یا کار نکنه . بعضی وقت ها باید جداول دراپ شده رو هم تیک بزنیم تا به درستی کار کنه .

دو گزینه داره

• Quick - display only the minimal options
  • Custom - display all possible options

انتخاب من Quick .

در همین صورت هیچ تنظیم خاصی نمی پذیره و خودش تنظیماتی رو اعمال میکنه . دومی (Custom ) هم که مشخصه چجوریاست

با اکیپا خودش از دیتا بیس و محتویات کامل بکاپ میگیره و اگه نوع فشرده سازی رو zip قرار بدید دقیقا یک بسته نصبی بهتون تحویل میده . نیاز به کار اضافی هم نیست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با اعمال فرمایشات شما باز به نتیجه نرسیدم .

نکته ای که تا به حال ذکر نکرده بود

در سایت مبدا یک مطلب به صورت بایگانی شده بود . هر بار که این پروسه رو طی میکردم تنها مطلبی که انتقال پیدا میکرد همین مطلبی بود که در بایگانی منتشر شده بود .

------------------------------------

این طبیعی هست که پیشوند جداول سایت مبدا دو عبارت مختلف باشه ؟

بعبارتی تعدادی از جداول پیشوند x و تعدادی دیگه از جداول پیشوند y رو دارند !

ویرایش شده در توسط particular

نه متاسفانه

از هر روشی برای انجام این کار میرم فقط یک مطلب که در سایت مبدا جزء مطالب آرشیو هست منتقل میشه . انگار که یک جوملای خام نصب کرده باشم + همون مطلب که میگم آرشیو شده بوده

سایر افزونه ها و مطالب و قالب و ماژول ها منتقل نمیشن .

برای من پ خ کنید . یعنی چی بعضی جداول پیشوند x دارند بعضی دیگه y ؟؟؟؟ [kkk]

نباید اینجوری باشه البته اگه مربوط به جوملای دیگه نباشه

الان سایت مبدا کار میکنه دیگه ؟ دسترسی هر دو هاست رو بدید ببینیم چه خبره :)

برای من پ خ کنید . یعنی چی بعضی جداول پیشوند x دارند بعضی دیگه y ؟؟؟؟ [kkk]

نباید اینجوری باشه البته اگه مربوط به جوملای دیگه نباشه

الان سایت مبدا کار میکنه دیگه ؟ دسترسی هر دو هاست رو بدید ببینیم چه خبره :)

پیام به صورت خصوصی ارسال شد

با سپاس

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری