mohsen_haftom

نحوه تفییر دادن لوگو در فوتر

10 پست در این موضوع

سلام دوستان من میخوام لوگوی درگاه های پرداخت سایتم رو در فوتر سایت به این شکل که در این سایتی که لینکش رو میزارم و در قسمت مشتریهای منتخب نشون داده درست کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر

طراحی سایت، بهینه سازی سایت - پیشرو انفورماتیک

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

من میخوام عکس هایی که میزارم وقتی روی اون میرم یه حالت هاور داشته باشه مثل همون سایت از دوستان کسی هست در این مورد بنده رو کمک کنه؟؟؟!!!

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقا پیام الان من این فایل رو دیدم تقریبا میشه گفت همونی هستش که میخوام الان من میخوام از این فایل برای سایت استفاده کنم باید چیکار کنم؟؟ میخوام چند تا عکس بهش اضافه کنم / ممنون میشم لطف کنید و بگید با تشکر

ویرایش شده در توسط mohsen_haftom

از دوستان کسی کمک نمیکنه؟؟؟ من الان این کد های css و html رو دارم چطوری توی قالب در یک قسمت خاصی قرار بدم؟؟؟ مثلا در قسمت پایین سایت.ممنون میشم راهنمایی کنید:dadad4:

ممنونم این کار رو انحام دادم ولی هیچکدوم از هاور ها کار نکرد :hooom:چیکار کنم؟؟فایل css هم داخل فایل خود قالب کپی کردم

آها یعنی در واقع شما میخواید یه سری عکس بصورت هاور داشته باشید فقط بهش لینک بدید

از این آموزش هم میتونید کمک بگیرید : آموزش آموزش mouseover تصاویر بدون نیاز به برنامه نویسی

فقط تصاویرتون رو تا جایی که میتونید optimize و کم حجم کنید .

با کامپوننت Widgetkit هم میتونید مشابهش رو بسازید

سلام امیر آقا نه اونجوری نمیخوام انجام بدم مثل نمونه کدی که آقا پیمان لطف کردن دادن و با رفتن موس روی تصاویر رنگ اونا کم و زیاد میشه .مثل اون نمونه سایتی که من دادم بالا.

مثل این طراحی سایت، بهینه سازی سایت - پیشرو انفورماتیک قسمت مشتری هاش . حالا من کد رو دارم یه فایل css هست و یک فایل html و عکس اون ها رو باید کجا کپی کنم؟؟ با روشی که معرفی کردید نشون میده (روش سری قبل) ولی هیچکدوم از تغییرات css روی اون اعمال نمیشه یعنی با رفتن موس روی اون کم و زیاد نمیشه رنگش. مشکل الان اینه . چطوری برطرفش کنم؟؟؟؟:auau:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری