yaser nafae

ماژول آب و هوا

10 پست در این موضوع

سلا،میخواستم تغییراتی در ماژول آب وهوا انجام بدم که بهش آیتم هایی اضافه بشه مپلا رنگ زمینه ماژول تغییر کنه و یا معلوم بشه که اطلاعات هواشناسی رو از کجا میگیره ترو خدا اگه میدونید کمکم کنید و پروژه ام بد جور گیر کرده

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید ببینید از کدوم ماژول استفاده میکنید ؟ بیشترشون اطلاعات رو از yahoo میگیرن . برای تغییراتش هم دمو بدید و بگید کجا رو میخواید تغییر بدید تا راهنمایی بشید

سلام قربان،من الان چیکار کنم؟ باید فردا پروژه ام رو تحویل بدم ولی هنوز اون کاری که استاد خواست رو انجام ندادم ،بخدا جز شما کسی رو ندارم که ازش کمک بخوام وگرنه مزاحم نمیشدم ،الان من آیتم تفییر زمینه ماژول آب و هوا رو تو پنل مدیریتی خودم ایجاد کردم که تو لیست باکسش چند تا رنگ گذاشتم و کد هاشو هم به قسمت فایل xml ماژول اضافه کردم ،اما الان سوال من این هستش که چطور باید این ایتم تغییر رنگ ماژول که ایجاد کردم رو ربط بدم به سایتم که تغییر رنگ ماژول در سایتم نمایش داده بشه چون نشون نمیده تغییر زمینه ماژول اب و هوا تو سایتم ؟کدش چیه و کجا باید کد ارتباط بین آیتم و سایت رو بنویسم؟ ترو خدا زود جواب بدید لطقا - ماژول رو از سایت جوملا دانلود کردم و اگه هم میخواین میتونم نام سایتم و پنل مدیریتی رو به شما بدم که نگاه کنید ؟ اینم شمارم هستش اگه بشه یه تک بزنید من تماس میگیرم و تلفنی صحبت کنم بخدا بد جور گرفتار شدم و بد جور به کمک شما نیاز دارم و فرصت پروژه ام تموم شده و اگه نتونم مجبور میشم حذفش کنم هم یه ترم عقب میوفتم و هم 300 هزارتومنم پر میشه

لینک سایتتون رو قرار بدید و بفرمایید چه تغییری و کجا میخواید ایجاد کنید .

لطفا از درج شماره در انجمن خودداری کنید .

سلام خیلی ممنون که جواب دادید بله حتما این نام سایتم هستش :comp-university.tk

نام پنل مدیریتی :mypage.hostraygan.com/administrator

----------

آقای عاشوری میخوام که رنگ زمینه ماژول آب و هوا تو سایت تغییر بکنه و اینکه تو پنل مدیریتی ایتمی بزارم برای تغییر رنگ و چند تا رنگ بهش بدم و مدیر سایت بتونه تغییر پس زمینه ماژول زو انحام بده نه کاربر

آقای عاشوری دارید نگاه میکنید ؟

سلام آقای صدیقی شما هستی؟

آقای صدیقی میشه کمکم کنید؟

آقای صدیقی شما که انلاین هستید به من جواب نمیدید،بخدا بدجور گرفتار این پروژه شدم و استادش هم بی رحم هستش ،و فردا هم باید پروژه رو تحویل بدم ولی هنوز این کاری رو که خواسته انجام ندادن ترو اگه میشه کمکم کنید

یعنی بلد نیستید که جوابمو نمیدید؟

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori
اسپم

دوست عزیز ارسال های پیاپی شما مصداق اسپم هست و در صورت تکرار مطابق با قوانین انجمن با شما برخورد خواهد شد .

پسورد رو هم در اینجا که در دسترس همه هست نباید قرار بدید .

برای تغییر رنگ ماژول آب و هوا از طریق css میسر هست و به راحتی نمیشه در مدیریت این حالت رو ایجاد کنید .

در فایل http://mypage.hostraygan.com/templates/beez3/css/turq.css خط 260 میتونید کد رنگ زمینه رو تغییر بدید . برای تولید کد رنگ از این سایت استفاده کنید

Color Hex Color Codes

سلام آقای عاشوری من خیلی خیلی عذر میخوام از کارم و خیلی سپاس گذار هستم که جوابمو دادی و اون چیزهایی رو که فرمودید رو انجام میدم اگه نشد بعد مزاحمتون میشم

[kkk]

درود

دوست عزیز ببخشید گه پاسخ بهتون داده نشد . ولی یکمی هم به ما حق بدید . شما گیر 1 استادید و ما گیر 19000 تا کاربر انجمن + کارای شخصی خودمون + زندگیمون .

این که میخواید از طریق ادمین استایل نویسی کنید و چند تا کد رنگ بدید و مدیر بتونه تغییر بده نیازمند اطلاعاتی در زمینه برنامه نویسیه و به این سادگی نیست . یه کار میتونید بکنید و اون استفاده از کلاس ماژوله . تو انجمن جستجو کنید آموزش هایی در خصوص کلاس ماژول هست . توسط کلاس می تونید برای ماژول هاتون یک سری استایل تعریف کنید .

این آموزش هم از دانشنامه جوملا فارسی هست که دیدنش خالی از لطف نیست : آموزش: استفاده از پسوند کلاس در جوملا - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری