msi1234

راست چین کردن قالب های مودل

10 پست در این موضوع

سلام دوستان

من مودل نصب کردم اما قالب هاش چپ چین هست . چطور باید راست چینشون کنم ؟ فایل css رو یکمی دستکاری کردم اما درست نشد . می شه قاعدشو بهم بگین ؟

مرسی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
اگر روی سرور نصب کردید آدرس وب رو بدید تا بهتون بگم

پیام خصوصی اش کردم . ممنون

دوست عزیز من مسئله شما رو اینجا مطرح میکنم . ( چون عمومیست . ولی لینکی که دادید رو نمیذارم . اگر خواستید خودتون قرار بدید . )

دوست من این مسیر رو در سی پنل دنبال کنید :

ot/online/theme/digital-university/styles.php

همونطور که میبینید این فرمت php هست و به این معنی که شما در مدیریت مودل 100% باید یک قسمتی داشته باشید که بتونید استایل سایتتون رو کنترل کنید . این موضوع رو چک کنید . اگر به نتیجه نرسیدید ، به صورت دستی فارسی کنید .

من چون 2 سال پیش مودل کار کردم یادم نیست اصلا مدیریتش چی داشت . ولی خیلی حرفه ای بود و این موضوع رو رسیدگی کرده بودن . شما هم بررسی کنید عزیزم .

برای دوستانی که نمیدونند :

مودل ( moodle ) یک سی ام اس اوپن سورس بسیار حرفه ای و کامل مرتبط با سایت آموزشگاه و ایجاد یک آموزشگاه آنلاین هست . به این صورت که میتونید کلاس و استاد و ... تعریف کنید .

خیلی از سایت های دانشگاه های مجازی ایران ( غیر انتفاعی و ... ) با همین سی ام اس کار میکنند .

1 کاربر پسند دیده است

ممنون بابت راهنماییتون . اما من مشکلم فارسی کردن نیست . من پیکیچ فارسی رو نصب کردم اما همه چیز چپ چین هست توی قالب . البته الان مسیری رو که گفتید میرم چک کنم ببینم چیا داره . واقعا مودل خیلی امکانات داره که آدمو گیج می کنه .

خوب بله ... داخل مدیریت یک قسمتی هست که میتونید استایل رو switch کنید . یعنی الان بسته فارسی که نصب میکنید یک استایل اضافه شده و شما باید تیک بزنید که استایل سایت من فارسی یا همون rtl باشه . اگر نشد و پیدا نکردید ، بسته نصبی فارسی رو روی کامپیوتر آنزیپ کنید و محتوای استایل رو + عکس های راست چین شده و ... همه رو جایگزین فایل های اصلی کنید با همون اسم و فرمت . 100% جواب میده .

خوب بله ... داخل مدیریت یک قسمتی هست که میتونید استایل رو switch کنید . یعنی الان بسته فارسی که نصب میکنید یک استایل اضافه شده و شما باید تیک بزنید که استایل سایت من فارسی یا همون rtl باشه . اگر نشد و پیدا نکردید ، بسته نصبی فارسی رو روی کامپیوتر آنزیپ کنید و محتوای استایل رو + عکس های راست چین شده و ... همه رو جایگزین فایل های اصلی کنید با همون اسم و فرمت . 100% جواب میده .

ولي همچين جايي وجود نداره يا من پيدا نكردم . به علاوه من بسه فارسي رو باز كردم اما نه استايلي توش داره و نه عكسي . فقط فايل هاي php هست كه فارسي شدن . من فكر مي كنم اين مشكل مربوط به قالب هست نه بسته ي فارسي .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری