ميثم كاظمي

قرار دادن فايل(متحرك) .gif براي favicon

8 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشيد

مي خواستم يك فايل .gif (متحرك)رو بجاي favicon قالب جوملا بزارم(درحالت معمولي با پسوند ico. هستش) ...اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم

كاري كه خودم كردم :1-فايل ايكون رو هاست اپلود كردم

2-توي فايل index.php قالب توي بخش هيد قالب كد زير رو گذاشتم

<link href=”masire-ax” rel=”shortcut icon”  type="image/gif">  

....ولي هركاري مي كنم نميشه

يه سوالي ديگه هم داشتم وقتي ما اين كد مي زاريم توي تگ هد قالب جوملا با favicon اصلي قالب چيكلر مي كنه ؟ديگه در نظرش نمي گيره؟اصلان بايد چيكار كرد؟

من هركاري كردم باز همون favicon جوملا رو نشون مي ده ؟

يه مورد ديگه تمامي پلاگين هاي در جوملا اكستنشن رو هم باهاشون كار كردم با اين كه خيلي هاشون امكانات جالبي هم ارائه ميدن مثل favicon اختصاصي براي منوها و ...ولي هيچ كدوم فايل .gif انيمشن قبول نمي كنند (.gif قبول مي كنند ولي بصورت ثابت تصوير نشون مي دن)

حالا ما مونديم و جواب سوال ....اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم

ویرایش شده در توسط ميثم كاظمي

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اقا امير ممنون از راهنماييتون ولي مشكل من حل نشد ...من با درست كردن favicon مشكل ندارم من مشكلم با متحرك بودنش هست

نگاه كنيد من توي هرسايت يا نرم افزاري كه favicon متحرك مي سازم و جاشو با favicon قالب سايت عوض مي كنم توي جوملا ، متاسفانه ثابت هستش و متحرك نيست

خود .gif يا تصوير متحرك رو چه جوري روي favicon ست كنم از هر راهي رفتم نشد ...

ديگه دوست دارم حلش كنم و اگر كمك كنيد ممنون مي شم

پسوند gif*رو قبول نمیکنه . از راهی که گفتم مشکلی نداره میشه ساخت . فقط در نظر داشته باشید مرورگرهایی مثل ie*نشونش نمیدنا

چون خیلی از مرورگر ها قابلیت نمایش favicon متحرک ندارند :) با فایرفاکس چک کنید سایتتون رو

اقا من اصلان با مرورگر اكسپلورر كار نمي كنم من با فاير فاكس و كروم تست مي كنم

وقتي يه عكي .gif مي دي به نرم افزار يا اون سايت تبديلش مي كنه به favicon.ico كه توي پريويوشون متحرك هستش ولي وقتي توي قالب جوملا قرار مي گيرند بصورت ثابت مي شن ...

دليلشو متوجه نمي شم يعني جوملا favicon با پسوند ico. متحرك رو چرا بصورت ثابت نشون مي ده....اگر باز كمك كنيد ممنون مي شم

مشکل از جوملا نیست . من بارها این کار رو کردم با جوملا . آدرس سایتتون رو بدید چک کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری