hmd1234

شخصی سازی قالب

17 پست در این موضوع

درود

بنده تصمیم دارم این طرح رو که روی کاغذ رسم کردم برای صفحه اصلی سایت پیاده کنم:

[ATTACH=CONFIG]6833[/ATTACH]

می خواستم ببینم آیا با قالب plus که دموشو در زیر قرار دادم میشه یه همچین چیزی یا شبیه به اون رو طراحی کرد؟ نیاز به طراحی ماژول داره؟

[ATTACH=CONFIG]6834[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
عکس زیر موقعیت های کلی این قالبه . ببینید به طرح مورد نظرتون میخوره یا نه

http://demo.smartaddons.com/templates/joomla25/sj-plus/images/position.jpg

ممنون از راهنمایی تون

آیا میشه بعضی جاها یکسری ماژول رو حذف کرد و بعد با افزایش عرض ماژول کناری فضای خالی اون رو پوشوند و بدین صورت در یکسری قسمت ها 3 ستون رو به دوتا تبدیل کرد؟

آیا میشه با کوچک کردن اسلاید شو و حفظ نسبت طول به عرض اون یه ماژول دیگه در کنار اون فعال کرد؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

بنده بهتون پیشنهاد میکنم ، از یه طراح قالب درخواست کنید براتون قالب را با پوزیشن ها و گرافیک مد نظر از پایه طراحی کنه .

دیگه دردسر کمتری دارید و دقیقا اون چیزی میخواید که میشه:sarma:

-------------------------

ویرایش شده در توسط amir_seddighi

-------------------------

تبلیغات ممنوع !

ویرایش شده در توسط amir_seddighi

ممنون از راهنمایی تون

آیا میشه بعضی جاها یکسری ماژول رو حذف کرد و بعد با افزایش عرض ماژول کناری فضای خالی اون رو پوشوند و بدین صورت در یکسری قسمت ها 3 ستون رو به دوتا تبدیل کرد؟

آیا میشه با کوچک کردن اسلاید شو و حفظ نسبت طول به عرض اون یه ماژول دیگه در کنار اون فعال کرد؟

بله همه موارد شدنیه ولی باید یه مقدار کد نویسی رو بلد باشید . البته تو انجمن آموزشها و راهنمایی های خوبی منتشر شده می تونید استفاده کنید . هر جا هم گیر افتادید تاپیک بزنید دوستان تا جایی که تونستن راهنمایی می کنن .

اگه هم خواستید کسی براتون با هزینه طراحی کنه توی بخش نیازمندیهای تجاری تاپیک بزنید

بله همه موارد شدنیه ولی باید یه مقدار کد نویسی رو بلد باشید . البته تو انجمن آموزشها و راهنمایی های خوبی منتشر شده می تونید استفاده کنید . هر جا هم گیر افتادید تاپیک بزنید دوستان تا جایی که تونستن راهنمایی می کنن .

اگه هم خواستید کسی براتون با هزینه طراحی کنه توی بخش نیازمندیهای تجاری تاپیک بزنید

باید خودم انجامش بدم چون در آینده مطمئنا مجددا نیاز به انجام تغییراتی خواهد بود. حتی اگه لازم بشه یه کلاس html و css هم میرم

باید خودم ماهیگیری یاد بگیرم. :128fs318181:

امیدوارم با راهنمایی شما دوستان بتونم انجامش بدم

از همگی ممنون

درود

خیلی خوشحالم از اینکه روحیتون اینجوریه و تبریک میگم . مطمئن باشید خیلی از دوستان داخل همین انجمن آموزش دیدن و الان از این راه حتی کسب درامد میکنن . از فیلم های آموزشی استاد طالبی هم می تونید استفاده کنید بسیار پر محتوا هستند . مشکلات هم همین جا مطرح کنید مطمئن باشید با کم همت به نتیجه می رسید

موفق باشید

انشاالله

ممنون

ویرایش شده در توسط hmd1234

سلام

برای ایجاد طرح اولیه قالب میتونید از نرم افزار axture استفاده کنید . آموزش ویدیویی اون تو انجمن هست.

برای ایجاد موقعیت جدید در قالب هم آموزش ویدیویی تو انجمن هست ، سرچ کنید

برای ایجاد دو موقعیت کنار هم و حذف یک موقعیت در قالب هم آموزشهای ویدیویی در انجمن وجود داره کارتون کامل راه میفته.

ضمنا آموزش کامل ویدیویی : css و html رو میتونید از اینجا دانلود کنید :

آموزش ویدیویی css و html

ببخشید وقت نداشتم لینک همه آموزشها رو قرار بدم. بهتون توصیه میکنم فیلم آموزشی طراحی قالب استاد طالبی رو تهیه کنید ، اینطوری با یک بار هزینه و صرف وقت ، تمام نیازهاتون مرتفع میشه و از اون مهمتر سرمایه ای میشه برای آینده کاری شما.

اساتید محترم یه سوال

نظرتون راجع به artisteer چیه

آیا با اون میتونم قالبی رو که تو پست اول روی کاغذ کشیدم پیاده کنم یعنی بگونه ای هست که بشه قالب های آماده خودش رو طوری تغییر داد که به این شکل در بیاد؟

اساتید محترم یه سوال

نظرتون راجع به artisteer چیه

آیا با اون میتونم قالبی رو که تو پست اول روی کاغذ کشیدم پیاده کنم یعنی بگونه ای هست که بشه قالب های آماده خودش رو طوری تغییر داد که به این شکل در بیاد؟

آرتیستر نرم افزار فوق العاده ای هست برای مبتدی ها . چون بدون علم برنامه نویسی خیلی راحت قالب وب سایت خوشون رو حاضر میکنند .

اما این نرم افزار محدودیت هایی نیز داره . مثلا شما نمی تونی دقیقا اون چیزی که روی این کاغذ کشیدی رو پیاده سازی کنی . مگر اینکه به php , html , css آشنایی داشته باشی .

درود

آرتیستر جدید امکان ساخت موقعیت ماژول رو داره و می تونید شبیه تصویری ک هکشیدید رو پیاده سازی کنید . ولی اگه فرصت دارید آموزش های تبدیل PSD به قالب جوملا رو دنبال کنید تا خودتون بتونید حرفه ای تر یاد بگیرید . اگه هم فرصت ندارید با آرتیستر می تونید . ولی به تائید فرموده دوستمون particular آرتیستر محدودیت هایی هم داره

درود

آرتیستر جدید امکان ساخت موقعیت ماژول رو داره و می تونید شبیه تصویری ک هکشیدید رو پیاده سازی کنید . ولی اگه فرصت دارید آموزش های تبدیل PSD به قالب جوملا رو دنبال کنید تا خودتون بتونید حرفه ای تر یاد بگیرید . اگه هم فرصت ندارید با آرتیستر می تونید . ولی به تائید فرموده دوستمون particular آرتیستر محدودیت هایی هم داره

یه ویدئو آموزشی به زبان انگلیسی پیدا کردم که خیلی خوب این موردی که میگین توضیح میده و مشکلی هم با فهمش ندارم

فقط مسلما قالب طراحی شده به تهش انگلیسی میشه

فارسی سازیش خیلی مشکل نیست؟

نه . چون از فریم ورک فعلا استفاده نمیکنید rtl کردن قالب کار چندانی نداره . تو خود آرتیستر هم یکم وقت بذارید گزینه های rtl رو پیدا میکنید

نه . چون از فریم ورک فعلا استفاده نمیکنید rtl کردن قالب کار چندانی نداره . تو خود آرتیستر هم یکم وقت بذارید گزینه های rtl رو پیدا میکنید

مهندس جان یه لطفی میکنی کلا یه دسته بندی کلی انجام بدی ببینیم روشهای طراحی قالب جوملا که مرسوم هستن چجوریه. وآیا همشون قالب های درصدی میسازن :21:

ممنون از راهنمایی هاتون

درود

با روشهای مختلفی میشه .

1- استفاده از ابزار - نرم افزارهایی مثل Artisteer یا templateToaster

2- بصورت دستی ( یعنی طرح قالب رو در photoshop بزنید بعد تبدیل به html*بشه و بعد تبدیل به قالب جوملا )

3- استفاده از فریم ورکها در طراحی که اونم یه جورایی زیر مجموعه طراحی دستیه

و ....

شما ابتدا باید ساختار قالب جوملا رو متوجه بشید . اگه با کدها آشنایی دارید یه قالب جوملا رو بررسی کنید متوجه نحوه نگارش میشید .

در خصوص استفاده از فریم ورکها هم توی انجمن یک سری آموزشهای اولیه قرار داده شده می تونید بررسی کنید

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری