faliramaji

فوکاگالری

8 پست در این موضوع

با عرض سلام و درود

من با استفاده از پلاگین phocagallery تو سایتی به آدرس سایت دکتر عبدالرضا نخعی - مجموعه تصاویر جراحی بینی - گالری 1 مجموعه تصاویر جراخی بینی درست کردم تا اینجا مشکلی نیست اما وقتی روی تصاویر کلیک که میکنم تصاویر تو صفحه جدید باز میشه چکاری باید بکنم که تصاویر تو همون صفحه و البته بزرگتر نشون بدن.

مشکل دیگه اینکه میخوام تعداد تصاویر بندانگشتی تو هر صفحه 50 تا باشه چون defult ، 20 تاست.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

به نظرم برای این سبک نمایش از widgetikit*استفاده کنید راحت ترید . هم افکت های بهتری داره هم بصورت پاپ آپ می تونید نمایش بدید . محدودیت تعداد هم ندارید

اینم دموهای افزونه از سایت اصلی : Widgetkit Gallery - YOOtheme

ممنون بابت پاسختون. آقای صدیقی با widgetikit هم منو ساختم ولی مثل فوکاگالری تصاویر رو نمیتونم تو یک صفحه بذارم و افکتهاش برای این مورد خوب نیست اینم منو ساخته شده با widgetikit

گالری تصاویر جراحی بینی - سایت دکتر عبدالرضا نخعی

درسته ولی wall که میذارم یک ردیفه میشه سایز تصاویر رو هم که کوچیک میکنم باز تو یک ردیفه و همه عکسها رو در دو جهت افقی و عمودی نمیاره

اون لینکی که بهتون دادم رو ببینید . توی example ها اون نمونه ای که مربوطه به spotlight Example رو ببنید . اینجوری می خواید بشه ؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

اوکی همینطوری میخوام Spotlight Example

جالبه این استایل تو ورژنی که استفاده میکنم نیست تازه این رو از p30template خریدم

کسی نمیتونه راهنمایی کنه چه ورژنی رو استفاده کنم؟ با فوکاگالری چطور؟

لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید و صبور باشید تا دوستان و مدیران انجمن شما رو راهنمایی کنند .

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

میشه ورژنی از widgetikit فارسی به من معرفی کنید که تمامی استایلها و از جمله spotlight Example رو داشته باشه متاسفانه من ورژنی رو از p30template رو خریداری کردم که این امکانات رو نداره متاسفانه

یک روز گذشت این رو فرستادم تا اسپم نخوره:thanks:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری