goodgirl

پیدا کردن مسیر در جوملا

4 پست در این موضوع

سلام دوستان

میخوام تو فایلای یکی از کامپوننت های جوملا دنبال یه ادرس بگردم و اونو به جای دیگه ای redirect کنم ، ولی هرجا میگردم نمیتونم اونو پیدا کنم کسی میتونه راهنمییم کنه که چه طوری به این ادرس برسم؟روشی واسه پیدا کردن این ادرس هست؟

ممنون از جوابتون........giftgift

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فایلهای کدوم کامپوننت؟ این موارد بیشتر برمیگرده به آشنایی با ساختار افزونه های جوملا چون ممکن هست مسیر یک فایل در کامپوننتهای مختلف بسته به نوع کدنویسی متفاوت باشه

ولی در حالت عادی مسیر هر بخشی رو از طریق view مربوط به اون بخش میتونید پیدا کنید

میخوام به جای فرم لاگین کامپوننت rsticket ادرس فرم لاگین کامپوننت comprofiler و بدم ولی جایی که گفته فرم لاگین rsticket و بردار پیدا نمیکنم تا redirect ش کنم !!!!؟

برای اینکار باید یه پلاگینی باشه که این دو کامپوننت رو بهم وصل کنه فک نمیکنم پلاگینی هم براشون موجود باشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری