niloofar_taieban

افزونه Sweet_Menu فورییییییییی

5 پست در این موضوع

دوستان من خیلی فوری به این ماژول Sweet_Menu شرکت vtem احتیاج دارم . خواهش می کنم هر کسی داره لینک دانلودش رو به من بده

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این افزونه تجاری هست و قرار دادنش در انجمن خلاف قوانین انجمن هست حتی ارسال در پیام خصوصی...

این افزونه تجاری هست و قرار دادنش در انجمن خلاف قوانین انجمن هست حتی ارسال در پیام خصوصی...

:dadad4: والا رفتیم از یه سایتی هم خریدیم .اما آخرش لینک دانلودشم بهم ندادن:41:

خوشبختانه لینک دانلود افزونه های به ایمیلم ارسال شد. می خواستم از مدیران محترم سایت بپرسم که می تونم لینک دانلود این افزونه ها رو به عنوان هدیه تو سایت بگذارم تا دوستان دیگه هم استفاده کننند یا چون تجاریه نمیشه؟

اگه افزونه رو با لایسنس خریداری کردید و محدودیت دامنه نداره چرا که نه . دیگه افزونه بصورت اصلی و متعلق به خودتون هست . هر کاری دوست داشتید انجام بدید .

افزونه هایی منتشر نمیشه که فرد یا افرادی روش وقت گذاشته باشن و پارسی سازی یا بهینه سازیش کرده باشن و از طریق اون کسب درامد میکنن . یا افزونه های نال شده و معمولا دچار مشکل .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری