pournikdast

راهنمایی بک آپ گیر اکیبا

11 پست در این موضوع

با سلام و وقت بخیر به دوستان و اساتید محترم انجمن

من یک بک آپ با اکیبا فارسی گرفتم، الان میخوام فایل رو دانلود و ذخیره کنم، تو بخش مدیریت فایلها و زیر قسمت مدیریت و دانلود پسوند فایل jpa هست در صورتی که من تو تنظیمات zip زده بودم

در ضمن وقتی برای دانلود کلیک میکنم میگه دانلود از طریق سرور ممکنه به فایلهای شما آسیب بزنه.

راهنمایی بفرمایید لطفا..

ویرایش شده در توسط pournikdast

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان من هیمنجا منتظرم تا یکی راهنمایی کنه و من بتونم بک آپ رو ذخیره کنم

پیشلپیش تشکر

کمی صبور باشید تا دوستان پاسخگو باشند .

بک آپ ذخیره که شده . توی هاستتون هست . از طریق مدیریت فایل هاست برید مسیر زیر و از اونجا دانلود کنید .

administrator>component>akeeba>backup

پسوند اگه زیپ باشه راحت تره ولی با پسوند خود اکیبا هم مشکلی نیست . مجددا تنظیمات رو بررسی کنید و بک آپ بگیرید .

مرسی از پاسخ

منظورتون از هاست همون قسمت مدیریت سایته یا کنترل پنل سایت (عذرخواهی میکنم ولی کاملا در زمینه سایت آماتورم)

تو قسمت مدیریت سایت وقتی وارد بخش مدیریت فایلهای پشتیبانی اکیبا میشم و میخوام دانلود کنم میگه دانلود از طریق سرور آسیب میزنه (همین جا رو میفرمایید؟)

هاست . جایی که فایل ها و فولدر های سایت قرار دارند . مشخصات ورود به هاست رو هم باید از پشتیبانی بگیرید .

این هاست با یک واسط کاربری مدیریت میشه میتونه سی پنل باشه و یا دایرکت ادمین و یا ویندوزی باشه .

میشه توش به پایگاه داده و فایل ها و ایمیل ها و و و دسترسی داشت .

برای دانلود از خود اکیبا ( همین راهی که انجام دادید ) پیغام خطا که میده توجه نکنید و تایید کنید باید دانلود کنه .

لطف کردید

با پسودند zip ذخیره کردم و دانلود رو زدم اما پس از دانلود 35 مگ باز هم فایلی با پسوند php رو ذخیره کرد(بازم zip نیست)؟

همین فایل درسته؟

یه سوال کوچک دیگه:

اگر از قسمت کنترل پنل خود جوملا بک آپ بگیرم و ذخیره کنم (اخه آموزش کاملشو دارم)، میتونم بعدش بک آپ را از سایت پاک کنم که فضامو اشغال نکنه؟ (اگر میشه از کدوم قسمت پاک کنم؟)

و این که وقتی بعد از مدتی دوباره بخوام بک آپ بگیرم(البته از طریق خود کنترل پنل جوملا) میتونم بک آپ جدید رو روی بک آپ قدیمی ذخیره کنم تا فضامو اشغال نکنه

با سپاس

شما همون مشخصات ورود به هاست رو بگیرید و از اون طریق از مسیری که بهتون گفتم دانلود کنید .

برای پاک کردن یک بک آپ از قسمت مدیریت بک آپ ها ، تیک بزنید و از ابزار ها حذف فایل رو انتخاب کنید . بک آپ جدید جایگزین قبلی نمیشه چون نام فایل از تاریخ و ساعت ساخته میشه به همین دلیل هیچ وقت تکراری نمیشه که جایگزین بشه . باید دستی پاک کنید . در تنظیمات اکیبا هم قسمتی هست میشه مشخص کنید چند فایل آخر رو نگه داره و قدیمی ها رو پاک کنه .

با پسودند zip ذخیره کردم و دانلود رو زدم اما پس از دانلود 35 مگ باز هم فایلی با پسوند php رو ذخیره کرد(بازم zip نیست)؟

مرورگرتون اپراست یا کروم!؟

این مشکل از آکیبا نیست از مرورگره(به احتمال زیاد!)

ضمنا همون فایل php رو هم اگر در انتهای فرمتش رو از .php به .zip ری نیم کنید.درست میشه.یعنی آکیبا خودش به فرمت صحیح زیپ، فایل بکاپ رو تولید کرده حالا به دلایلی این فرمت بصورت پی اچ پی ذخیره شده.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری