teddy.team

درخواست سیستمی مثل youtube برای جوملا 2.5

9 پست در این موضوع

سلام دوستان

من مجموعه اکستنشن های جوملا روگشتم و چندتا کامپوننت برای اینکار بود اما:

1- میخواستم امکان این باشه که ویدئو ها روی یک هاست دیگه ذخیره بشه. و تمامی بازدید کنندگان بتونن ارسال کنن

1-1- اگه ممکن باشه نمایش عمومی ویدئو بعد از تایید مدیر باشه

2- آیا چنین نمونه ای از اکستنشنهای گالری های ویدئویی قبلا فارسی سازی شده؟

3- اگه تجربه کار با چنین سیستمی رو دارید بفرمایید که کدومشون و قدری راهنمایی؟

4- امکان گرفتن کد برا ی نمایش ویدئو در سایتهای دیگه

5- ترجیحا بتونم از اونها توی مطالبمم به نمایش دربیارم

خیلی خیلیییی ممنون

:ds6a5d:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگر نظر شخصی من رو میخوای، برای اشتراک گذاری فیلم از جوملا استفاده نکن، برای این کار میتونی از سیستم های دیگه استفاده کنی و این امکان هم هست که ویدیو در سرور دیگه آپلود بشه با درج ftp در تنظیمات سیستم های اشتراک ویدیو، اگر خواستی پروژت رو می پذیرم.

[پ.خ]

بعد یک سایت دیگه با جوملا بزن و اون سیستم اشتراک گذاری هم میتونه قسمتی داشته باشه برای درج فیلم در سایت ها، یعنی یک کدی بده به شما که اونو در هر سایتی بتونی استفاده کنی.

اگر نظر شخصی من رو میخوای، برای اشتراک گذاری فیلم از جوملا استفاده نکن، برای این کار میتونی از سیستم های دیگه استفاده کنی و این امکان هم هست که ویدیو در سرور دیگه آپلود بشه با درج ftp در تنظیمات سیستم های اشتراک ویدیو، اگر خواستی پروژت رو می پذیرم.

تشکر از نظرت دوست عزیز

شما سیستم بهتری رو پیشنهاد میکنید؟

بله، خیلی با اینجور سیستم ها درگیر بودم، منتها حافظه خوبی ندارم این روزها، ولی بگردید، در گوگل : Script Share Video

بله، خیلی با اینجور سیستم ها درگیر بودم، منتها حافظه خوبی ندارم این روزها، ولی بگردید، در گوگل : Script Share Video

تشکر از پاسخت

فکر میکنم بهتره که روی خود جوملا باشه تا از مزایای مدیریت کاربرها بتونم استفاده کنم.. یعنی کاربرای جوملا و گالری ویدئوی یکی هستن...

کسی آشنایی بیشتری یا توضیحات یا کمک بیشتر نمیتونه بکنه؟

سلام

برای این کار باید از افزونه های مدیریت پخش فیلم استفاده کنید که در رایگان ها اگر نامش رو اشتباه نگفته باشم بهترینش web HD Player هست که دوستان در انجمن قرار دادند.

البته این افزونه مشکلات و محدودیت های خاص خودش رو داره و نمیتونه برای سایت هایی همانند یوتیوب اونطور که باید ایفای نقش کنه.

تمامیه افزونه های بزرگ برای این کار تجاری هستند قیمت ها بین 30 تا 60 دلار که با توجه به توضیحاتشون خیلی راحت میتونید موارد گفته شده رو در سایت اعمال کنید.

موفق باشید.

سلام

برای این کار باید از افزونه های مدیریت پخش فیلم استفاده کنید که در رایگان ها اگر نامش رو اشتباه نگفته باشم بهترینش web HD Player هست که دوستان در انجمن قرار دادند.

البته این افزونه مشکلات و محدودیت های خاص خودش رو داره و نمیتونه برای سایت هایی همانند یوتیوب اونطور که باید ایفای نقش کنه.

تمامیه افزونه های بزرگ برای این کار تجاری هستند قیمت ها بین 30 تا 60 دلار که با توجه به توضیحاتشون خیلی راحت میتونید موارد گفته شده رو در سایت اعمال کنید.

موفق باشید.

هیچکدوم از انواع رایگان فارسی نشدن؟

یکی دو تا ماژول مثل Singel media player که فقط فرمت flv پخش میکنه رو قبلا دوستان فارسی سازی کردن (برای جوملا 1.5) اما کامپوننت های بزرگ این کار اصلا" رایگان نیستن که بخایم فارسی سازی کنیم و رایگان قرار بدیم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری