atrevafa

خطای 500 در ورود به پنل مدیریت

10 پست در این موضوع

سلام خسته نباشین.چند روزی میشه که با یوزر و پس ادمین میخوام وارد پنل مدیریتی سایتم بشم ولی میزنه خطای 500 و تنها گزینه ی بازگشت میذاره.

در صورتی که با نام کاربری دیگری میتونم وارد پثل بشوم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام و خوش آمد به جوملا فروم

این خطا در بعضی از نسخه های جوملا موقعی که اطلاعات رو اشتباه وارد کنید رخ میده شما چک کنید اطلاعات ادمین رو دقیق و درست وارد کنید

و جوملای خودتونم به نسخه نهایی بروزرسانی کنید

ممنون از پاسخ گویی شما.....

مشکل ورود به بخش مدیریت رو برطرف کردم، منم همین احتمال رو دادم که رمز اشتباه بوده.ولی تنها مشکلی که الان هستش،اینه که نمیتونم با اون اکانت سایت رو ببینم.پس مشکل الان این شد که میتونم وارد بخش مدیریت بشوم ولی نمیتونم با اون اکانت سایت رو ببینم.الان سایت رو غیر فعال کردم و فقط کاربرا میتونن ببینن که الان با این وضعیت خودم که مدیر باشم نمیتونم سایت رو ببینم مگر اینکه سایت رو فعال کنم.که فعلا نمیتونم سایت رو فعال کنم.به دلایلی.با وارد کردن اطلاعات حساب مدیر،تنها صفحه رفرش میشه.همین.

چطور سایت رو غیر فعال کردین که کاربر می تونه ببینه ولی شما نه؟

و دوم اینکه اکانتی که الان می تونید باهاش وارد ادمین بشین دسترسیش در چه سطحی هست؟ سوپر ادمینه؟

کاربرایی که داخل سایت قبلا وارد کردم،منظورم بودن.کاربر ارشد اینا....

الان دسترسیش در حد ادمینیستراتور هستش.

میتونه وارد مدیریت بشه،ولی سایت رو نمیشه باهاش دید.هر کاری میکنم نمیشه،فقط صفحه ی ورود به سایتش برام رفرش میشه.همین.با مرور گرهای مختلف کار کردم ولی نشد.

اگر خواستید اطلاعات جوملا و هاستتون رو پیام خصوصی بفرستید تا بررسی کنیم

ممنون.نمیدونم این مشکل منه یا بقیه هم همینطور هستن...؟

چون با تغییر سطح دسترسی اکانت،مشکلش برطرف شد.گذاشتم اکانت رو رویه کاربر ارشد،درست شد.ولی دسترسی رو به مدیر و ادمینیستراتور تغییر میدادم باز مشکل وجود داشت.

ممنون.نمیدونم این مشکل منه یا بقیه هم همینطور هستن...؟

چون با تغییر سطح دسترسی اکانت،مشکلش برطرف شد.گذاشتم اکانت رو رویه کاربر ارشد،درست شد.ولی دسترسی رو به مدیر و ادمینیستراتور تغییر میدادم باز مشکل وجود داشت.

تا سایت رو نبینیم چیز دیگه ای با گفته های شما نمیشه گفت.

الان متاسفانه یه مشکلی ایجاد شد که......

تازه سایت رو به صورت فعال در آوردم که مشکلی دیگه ایجاد شد.اول اون.بعد این یکی.

دوست عزیز چند بار هم ذکر شد . حتما باید آدرس سایتتون رو برای بررسی بیشتر قرار بدید و یا دسترسی هاست و جوملا رو برای یکی از مدیران انجمن ارسال کنید تا چک بشه :)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری