me64

مشکل با انتشار ماژول در یک موقعیت

5 پست در این موضوع

با سلام

من یک موقعیت در قالبی که طراحی کردم به اسم slider دارم

مشکل اینجاست که وقتی ماژولی در این موقعیت منتشر میکنم ماژولهای موقعیت content ناپدید میشوند. اگر لینک زیر را ملاحظه بفرمایید متوجه میشوید که با انتشار اسلاید شو در بالای صفحه در موقعیت slider ماژولی که در موقعیت Content است ناپدید میشود. (ماژول گلوبال نیوز در حال حاضر در وضعیت انتشار در موقعیت content است ولی فرقی نمیکند اگر ماژول دیگری هم در موقعیت Content بزارم باز هم همین اتفاق می افتد.)

دموی آنلاین

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با برداشتن overflow:hidden حالا تو قسمت content دیکه ماژول ظاهر میشود. ولی همانطور که مدتظر است در مرکز قرار ندارد. بلکه زیر div با اسم level4 قرار میگیرد میتونید در لینک زیر مشاهده بفرمایید

دموی آنلاین

با سلام

در سمت راست سایتم سه دایو زیر هم دارم که هر سه زیر مجموعه دایوی به اسم level4 هستن در کنار این دایو دایو دیگری به اسم content دارم. اگر در لینک زیر نگاه کنید content زیر level4 قرار گرفته است در صورتی که باید کنارش باشد یعنی در وسط وب سایت

به نظرتان چه جوری باید درستش کرد در ضمن فایلهای مربوطه رو پیوست کردم.

لازم به توضیح است که از جوملا 2.5.22 دارم استفاده میکنم

دموی آنلاین

[ATTACH=CONFIG]6992[/ATTACH]

شما فقط به دایواتون float ندادید اگه بهشون float بدید حل میشه

#content{float:right}
#level4{float:right}

با روش زیر تا حدودی درست شد دایو content رو بعد از دایو با اسم other-website تعریف کردم البته با عرض کمتر.

همچنین برای کانتنت float:left در نظر گرفتم

بعدمیای و level4 روتعریف میکنی با float:right

با این کار درست شد ولی مسئله اینجاست که اگر به خاصیت width در contetn مقدار auto بدم دوباره میاد زیر level4 قرار میگیره

اگر با درصد کار کنم در دیگر browser های دیگه مثل IE و Firefox به مشکل بر میخورم

یه مشکل دیگه ای هم که بعد این تغییرات به وجود اومد اینه که در کروم وقتی وارد سایت میشم کروم لود صفحه رو تموم نمیکنه در صورتی که تمام اجزای صفحم لود شدن

لینک دمو

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری