Mahroughi

سایت مفید

3 پست در این موضوع

سلام به همه دوستان و مهندسان عزیز

یه سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید

من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و علافه مند به وب نویسی

میخواستم بدونم موضوعی که مفید باشه و استقبال بشه و نیاز خودم و دیگران رو از نظر علمی (از دنیای وب و برنامه نویسی و...) برطرف کنه چیه؟

میخوام از صفر شروع کنم و یه سایت مفید بسازم و ادامه بدم تا ......

خلاصه که موضوع میخوام واسه کار کردن...

چیزی که کار نشده باشه و نیاز باشه بهش پرداخته شه

ممنون از همگی.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
چیزی که کار نشده باشه و نیاز باشه بهش پرداخته شه

درود

دوست عزیز من متوجه فرمایشتون نشدم ؟؟!!

اگه میخواید در راه طراحی وب با زبان های برنامه نویسی قدم بردارید راه های زیادی جلوی پاتون قرار میگیره . اول از همه انتخاب زبانی هست که برای شما قابل فهم تر و جذاب تر باشه .

الان دو زبان asp و php*از بقیه متقاضی بیشتری داره . باید ببینید با کدومش راحت ترید و این خیلی خوبه که از ابتدا با برنامه نویسی کارتون رو شروع کنید و بعد در صورت نیاز به cms هایی مثل جوملا روی بیارید .

ولی اینکه بحثی که قبلا کار نشده باشه کلا کشور ما از نظر پیشرفت در خانواده آی تی پیشرفت نسبتا خوبی داره و خیلی از علم روز دنیا در این قضیه عقب نیستیم . مطمئنا اکثر مباحث قبلا کار شده ولی هنر شما در اینجاست که در مباحثی که قبلا کار شده خلاقیت به خرج بدید و تغییرات شگرفی ایجاد کنید . الان این انجمن 19000 تا کاربر داره و از این 19000 تا خداقل 10000 تاوشون سایت طراحی میکنن . ولی همه کارها در یه حد هستند ؟ توی همه کارها خلاقیت یکسانی بکار رفته ؟ همشون از نظر امنیت سایتهاشون و صدها مورد دیگه یکسانن ؟

مطمئنا خیر . شما هم به اعتقاد من با پشتکار و همت خودتون یکی از گرایش ها رو پیش بگیرید و اگه اصل پشتکار رو داشته باشید حتی تو کاری که همه هم مشغولن می تونید موفق بشید .

موفق باشید

سلام و تشکر

نه متوجه منظورم نشدید

در مورد زبان طراجی سایت و. ... بحثی نیست

در مورد اینکه سایتی با چه موضوعی، بعنوان مثال مرچع آموزش تصویری، یا مرجع دانلود نرم افزار و ... موضوعاتی هستند که خیلی توشون کار شده

موضوعی هست که کار نشده باشه تو فضای مجازی ایران؟

اصلا درآمدزایی اهمیتی نداره. فقط میخوام یه کاری باشه که قدمی حساب شه در پیشرفت سایت های فارسی زبان... همین!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری