topmihan

راهنمایی برای رفع مشکلات این سایت ؟!

12 پست در این موضوع

سلام بر دوستان عزیز

روز آدینه تون بخیر

من سایتی با قالب تین شرکت اسمارت دارم راه اندازی میکنم که مشکلاتی دارم درونش

میخوام منو راهنمایی کنید

این دمو قالب اصلی Joomla Templates, Joomla Extensions, Magento Extensions, Magento Themes | SmartAddons.Com Demo Site

این سایت من طراح برتر - پرتال جامع وب مستران

انشالله میخوام این سایت خودم بشه پس حسابی کمکم کنید :j58r36j3gcr4suxymup

و حالا چندتا از مشکلات :

1- چرا فونت های آنلاین ( اگه اسمشو درست گفته باشم ) که در سایت بکار برده شده مثل بخش عضویت و ورود یا بخش جستجو در قالب اصلی نمایش داده میشه ولی در سایت من کدشو نشون میده و خودش نمیاد؟؟؟؟؟

2- بخش ورود و عضویت از کجا ترجمه میشه زیر و رو کردم قالب رو ولی پیداش نکردم ( بخش ماژول ها فقط ماژول ورود بودش که من به فارسی نوشتم عضویت ولی نمیاد ٫ بخش عضویت هم اصلا ماژولش نیست { من همه ماژول های اضافی رو پاک کردم و الان تنها ماژول هایی که به درد بخور و بود رو اسمشونو فارسی کردم و فعال هستن } )

3- بخش تازه چه خبر اولا ساعت انتشار رو واسه همه 00:00 زده دوا یه عدد به همه اضافه شده

4- کنار اسلایدشو یه بخش هست که یه برچسب داره به اسم hot news چطوری این کلمه رو عوض کنم و بجاش یه کلمه فارسی بنویسم

5- مشخصات ادمین که خودم باشم رو چطور اصلاح کنم؟؟؟ ( اگه دقت کرده باشین بعداز هر مطلب که منتشر شده یه توضیحی راجع به ادمین اومده + عکس )

6- کپی رایت اسمارت رو چطور از پایین سایت پاک کنم؟؟؟

فعلا همینا

ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید

حق یارتان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فونتها بخاطر تغییراتی هست که موقع اضافه کردن فونت دادید باید ببینید کدوم فایل رو تغییر دادید که آیکون فونتها نمایش داده نمیشه

در مورد ترجمه هم باید به فایل زبان ماژول برید و از اونجا تغییر بدید

بخش تازه چه خبر شما کلا تاریخش مشکل داره باید تاریخهاتون رو اصلاح کنید

برچسب رو هم از مسیر زیر باید تغییر بدید

http://teen.topmihan.ir/templates/sj_teen/images/hot-news.png

توی سایت شما از k2 استفاده شده و مشخصات ادمین رو هم باید از پروفایل کا2 تغییر بدید

کپی رایتهای اسمارت بیشتر از فایل زبان قابل تغییر هستن قبلا انجمن هم توضیح داده شده انجمن رو جستجو کنید

سلام مجدد

بعضی از موارد حل شد و بعضی پابرجاست

1- در بخش تازه چه خبر فرمودین تاریخ مشکل داره و باید اصلاح بشه ولی چطور؟؟؟ میشه راهنمایی بفرمایید

2- برای ورود و عضویت خیلی گشتم ولی فایل مورد نظر پیدا نشد ( میشه اینم راهنمایی کنید)

3- وقتی به یه ادامه مطلب واسه مطلبی میریم پایین مطالب نوشته توییت ٬ g+1 میخوام اینها ها نباشن - چطوری؟؟؟

4- چطوری به نظرات ارسالی پاسخ بدم

بازم فعلا همینا

ممنونم از پاسخگوییتون

سلام مجدد

از دوستان عزیز میخوام علاوه بر سوالات فوق به این سوال هم پاسخ بدهند

میخوام فونت عنوان بخش آخرین نظرات رو عوض کنم

وقتی اینپکت المنت میگیرم با فایر کد زیر جلوگیری میکنه از ست کردن هر فونتی در این قست

و این کد بصورت اینلاین هستش یعنی در فایل اصلی کد گذاری شده دیگه ٬ درسته؟؟

چطوری ویرایش بزنمش؟؟؟

h3.modtitle, ._menu ul.menu > li > a, ._menu ul.menu > li > .separator, .sj-basic-news .bs-title a, h1.componentheading, .spl-title-inner, ul.navi li.level1 > .item-link, .slideshow .ns-item-title, a.moduleItemTitle, .event .mgi-box .item-title > a, .teen-news2 .mgi-box .item-title > a, .newsletter .title, .news .acdm-header, .popular-news .heading-title, .popular-news .item-title > a, .freebies a.tit, .page-header h2.item-title > a, .item-page .page-header h2, div.catItemHeader h3.catItemTitle, div.itemHeader h2.itemTitle, div.itemAuthorLatest h3, h3.itemAuthorName, h3.itemCommentsCounter, div.itemCommentsForm h3, #submitCommentButton, h3.latestItemTitle, #Kunena #ktab a span, #Kunena .kprofileboxcnt .kbutton, #Kunena form#jumpto input.kbutton, .kheader h2 span, #Kunena input.kbutton, ul.navi ul.level2 > li > .item-link > .menu-title, .mega-group div.mega-group-title .item-link .menu-title, div.contact h3.jicons-text, .contact button, .google-font, h3.userItemTitle, h2.tagItemTitle {
   font-family: Anton,serif !important;
}

سایت شما از k2 استفاده میکنه و تاریخش مشکل داره داخل انجمن در مورد اصلاح تاریخ k2 زیاد بحث شده انجمن رو جستجو کنید

قسمت عضویت گفتم باید داخل فایل زبان باشه فایل زبان افزونه رو در پوشه زبانها چک کنید و

همچنین چک کنید زبان بخش کاربری سایت شما روی فارسی باشه چون احتمالا از زبان کامپوننت کاربران میخونه

گوگول پلاس رو هم از همون تنظیمات k2 میتونید غیر فعال کنید

ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز

ولی شما خیلی کلی میگین و من نمیتونم مشکلاتمو حل کنم

هنوز مشکلات زیر پابرجاست

سلام مجدد

بعضی از موارد حل شد و بعضی پابرجاست

1- در بخش تازه چه خبر فرمودین تاریخ مشکل داره و باید اصلاح بشه ولی چطور؟؟؟ میشه راهنمایی بفرمایید

2- برای ورود و عضویت خیلی گشتم ولی فایل مورد نظر پیدا نشد ( میشه اینم راهنمایی کنید)

3- وقتی به یه ادامه مطلب واسه مطلبی میریم پایین مطالب نوشته توییت ٬ g+1 میخوام اینها ها نباشن - چطوری؟؟؟

4- چطوری به نظرات ارسالی پاسخ بدم

بازم فعلا همینا

ممنونم از پاسخگوییتون

سلام مجدد

از دوستان عزیز میخوام علاوه بر سوالات فوق به این سوال هم پاسخ بدهند

میخوام فونت عنوان بخش آخرین نظرات رو عوض کنم

وقتی اینپکت المنت میگیرم با فایر کد زیر جلوگیری میکنه از ست کردن هر فونتی در این قست

چطوری ویرایش بزنمش؟؟؟

h3.modtitle, ._menu ul.menu > li > a, ._menu ul.menu > li > .separator, .sj-basic-news .bs-title a, h1.componentheading, .spl-title-inner, ul.navi li.level1 > .item-link, .slideshow .ns-item-title, a.moduleItemTitle, .event .mgi-box .item-title > a, .teen-news2 .mgi-box .item-title > a, .newsletter .title, .news .acdm-header, .popular-news .heading-title, .popular-news .item-title > a, .freebies a.tit, .page-header h2.item-title > a, .item-page .page-header h2, div.catItemHeader h3.catItemTitle, div.itemHeader h2.itemTitle, div.itemAuthorLatest h3, h3.itemAuthorName, h3.itemCommentsCounter, div.itemCommentsForm h3, #submitCommentButton, h3.latestItemTitle, #Kunena #ktab a span, #Kunena .kprofileboxcnt .kbutton, #Kunena form#jumpto input.kbutton, .kheader h2 span, #Kunena input.kbutton, ul.navi ul.level2 > li > .item-link > .menu-title, .mega-group div.mega-group-title .item-link .menu-title, div.contact h3.jicons-text, .contact button, .google-font, h3.userItemTitle, h2.tagItemTitle {
}

فقط تاریخ k2 رو تونستم درست کنم ولی باز هم یه مشکل داره اونم ساعتشه که حدود 4.5 با ساعت واقعی اختلاف داره اگه میشه راهنمایی کنید که چطور برطرفش کنم

برای توییت و g+ هم از تنظیمات کی 2 بخش شبکه های اجتماعی تمام کد های موجود رو ئاک کردم ولی همچنان موجود هستند

ممنون میشم اگه وقت بذارید و منو راهنمایی کنید

حق یارتان

درود به همه جوملایی های عزیز

مشکلات باقی مانده

1- وقتی به یه ادامه مطلب واسه مطلبی میریم پایین مطالب نوشته توییت ٬ g+1 میخوام اینها ها نباشن - چطوری؟؟؟(برای توییت و g+ هم از تنظیمات کی 2 بخش شبکه های اجتماعی تمام کد های موجود رو ئاک کردم ولی همچنان موجود هستند)

2- چطوری به نظرات ارسالی پاسخ بدم( از کی 2 بهره برده )

3- میخوام فونت عنوان بخش آخرین نظرات رو عوض کنم

چطوری ویرایش بزنمش؟؟؟

کد HTML:

}

مشکلات جدید

4- بخش آخرین نظرات که در صفحه اصلی گذاشتم ، میخوام نویسنده ( مثال : نوشته شده توسط : مرتضی ) در خط جدید بیاد نه به دنبال متن نظر

ممنون از پاسخگوییتون

مشکل 4 هم حل شد

مشکلات باقی مانده

1- وقتی به یه ادامه مطلب واسه مطلبی میریم پایین مطالب نوشته توییت ٬ g+1 میخوام اینها ها نباشن - چطوری؟؟؟(برای توییت و g+ هم از تنظیمات کی 2 بخش شبکه های اجتماعی تمام کد های موجود رو ئاک کردم ولی همچنان موجود هستند)

2- چطوری به نظرات ارسالی پاسخ بدم( از کی 2 بهره برده )

3- میخوام فونت عنوان بخش آخرین نظرات رو عوض کنم

چطوری ویرایش بزنمش؟؟؟

کد HTML:

}

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

سلام بر همه دوستان

بلاخره تمام مشکلاتی که تا الان مطرح کردم رو تونستم برطرف کنم

خسته نباشم:yeah:

ولی چند مشکل جدید [ghahghah]

در صفحه تماس با ما

اون پایین فرم کلمه " تماس " هرکار میکنم برداشته نمیشه

در تنظیمات تماسش تمام قابلیت های نمایش رو روی مخفی گذاشتم ولی بازم نشد

لطف راهنمایی کنید

و همون فرم فارسی نیست در فایل های زبان هم دیدم که فارسی هستش

لطفا راهنمایی بازم

ممنونم

بالای فرم تماس منظورتونه دیگه :)

با css برش دارید . templates/sj_teen/css/template-blue.css خط 3579 به

.wrap-item > .contact h3.jicons-text

این کد رو اضافه کنید .

display: none; 

خب اینم تا حدودی سوتی خودم بوده

منظورم کلمه تماس نیست کلمه تلفن هستش

[ATTACH=CONFIG]7032[/ATTACH]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری