aboalfazl

گذاشتن تولتیپ روی منو

6 پست در این موضوع

سلام

من چند تا منو دارم می خواهم زمانیکه کاربر موس را روش می بره پیامی بصورت تولتیپ براش نمایش داده بشه؟چیکار باید انجام بدهم؟(هر منویی پیام مخصوص به خودش داره)

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنون ولی اونطوری که من متوجه شدم برای استفاده از این پلاگین نیاز هست که syntax را با استفاده از ادیتور در کدهای html وارد کنیم و بعد استفاده کنیم ولی در منو که دسترسی به ادیتور نداریم حالا چطوری این syntax را در منووارد کنم البته در سایت سازنده برای منو توضیحی ندیدم تنها برای مطلب و عکس نوشته بود لطفا برای استفاده در منو توضیحی بدید؟

باسلام

پلاگینی که خانم ملکی معرفی کردن مربوط به محتوای جوملاست و اینکه ساز و کار خودش رو میبایست بکار بگیرید.(در حالت نرمال!)

اما در کل بسته به فریم ورکی که دارید استفاده میکنید این خاصیت میبایست در قالب شما برنامه نویسی بشه و سورسش در قالب جای بگیره.

با این جال افزونه ای هم برای کار وجود داره که دقیقا همون سورسگذاری در قالب شما رو انجام میده میتونید از اون استفاده کنید.

JE Rollover Tooltip Menu - Joomla! Extensions Directory

دمو

JE Rollover Tolltips - JE Rollover Tolltips

و یا اینکه با همون افزونه ی بالا ؛ پوزیشن منو ؛ با استفاده از ماژول دستی ، منوی خودتون رو ایجاد کنید.

موفق باشید و سربلند

باسلام

پلاگینی که خانم ملکی معرفی کردن مربوط به محتوای جوملاست و اینکه ساز و کار خودش رو میبایست بکار بگیرید.(در حالت نرمال!)

اما در کل بسته به فریم ورکی که دارید استفاده میکنید این خاصیت میبایست در قالب شما برنامه نویسی بشه و سورسش در قالب جای بگیره.

با این جال افزونه ای هم برای کار وجود داره که دقیقا همون سورسگذاری در قالب شما رو انجام میده میتونید از اون استفاده کنید.

JE Rollover Tooltip Menu - Joomla! Extensions Directory

دمو

JE Rollover Tolltips - JE Rollover Tolltips

و یا اینکه با همون افزونه ی بالا ؛ پوزیشن منو ؛ با استفاده از ماژول دستی ، منوی خودتون رو ایجاد کنید.

موفق باشید و سربلند

با سپاس

من چطوری می تونم این افزونه را تهیه کنم؟JE Rollover Tooltip Menu

من چطوری می تونم این افزونه را تهیه کنم؟JE Rollover Tooltip Menu

در صورت نیاز میتوانیم محصول مورد نظر را برای خریداری و در اختیار شما قرار دهیم.

برای اعلام درخواست خود؛ از طریق پیام خصوصی انجمن اقدام کنید.

موفق باشید و سربلند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری