mamad2014

پس از ورود به کنترل پنل سایت هیچکدام از آیکونها کار نمی کند

6 پست در این موضوع

با سلام

دوستان عزیز یه مشکلی برای سایت من پیش آمده. ممنون میشم که راهنمایی کنید.

با یوزر ادمین وارد کنترل پنل سایت می شم. تا اینجا مشکلی نیست و تمامی آیکونها و منوها نمایش داده میشه. اما روی هر کدام از منوها یا آیکونهای پنل که کلیک می کنم یه صفحه سفید باز میشه که فقط یک textbox پسورد داخلش هست و ازم مجدداً پسورد می خواد. پسورد ادمین را هم که درون آن وارد می کنم کار نمی کنه و صفحه رفرش میشه.

[ATTACH=CONFIG]7052[/ATTACH]

تصویر صفحه را پیوست کردم.

لطفا کسانیکه راه حل مشکل را می دانند کمک کنند.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این تصویری که شما گذاشتید.مربوط به یک پلاگینی هست که قبل از ورود به ادمین رمز جداگانه ای میخواد ...

البته تصور میکنم!

از طریق phpmyadmin اون پلاگین رو غیرفعال کنید....

از داخل cpanel روی پوشه پسورد نگذاشتین؟

سلام

روی چه پوشه ای منظورتونه؟

این تصویری که شما گذاشتید.مربوط به یک پلاگینی هست که قبل از ورود به ادمین رمز جداگانه ای میخواد ...

البته تصور میکنم!

از طریق phpmyadmin اون پلاگین رو غیرفعال کنید....

سلام

این صفحه پس از ورود ادمین و بعد از کلیک روی هر منو یا آیکن در کنترل پنل ظاهر میشه.

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

پسورد پنل هاست اینطوری نیست . همون پلاگین هست که مهندس مردانه زاده هم فرمودند . مطمئنا چیزی روی جوملا نصب کردید و به واسطه اون این پیام ظاهر میشه که باید غیر فعال کنید .

اگه خودتون چیزی نصب کردید پس با جستجوی اسم اون در پایگاه داده غیر فعالش کنید .

در غیر اینصورت اگه اخیرا اینطوری شده و قبلا درست بوده میتونید از هاستینگ بخواید بک آپ چند روز قبل تر رو برگردونه براتون راحت :)

پسورد پنل هاست اینطوری نیست . همون پلاگین هست که مهندس مردانه زاده هم فرمودند . مطمئنا چیزی روی جوملا نصب کردید و به واسطه اون این پیام ظاهر میشه که باید غیر فعال کنید .

اگه خودتون چیزی نصب کردید پس با جستجوی اسم اون در پایگاه داده غیر فعالش کنید .

در غیر اینصورت اگه اخیرا اینطوری شده و قبلا درست بوده میتونید از هاستینگ بخواید بک آپ چند روز قبل تر رو برگردونه براتون راحت :)

با سلام خدمت دوستان

خدا رو شکر مشکل حل شد. فقط عرض کنم که هیچ پلاگینی اخیرا نصب نکرده بودم.

اما راه حل:

یک نسخه جوملا 2.5 دانلود کردم (سایت من جوملا 2.5 هست) و محتویات داخل پوشه administrator|templates|bluestork را درون همین مسیر مشابه در هاست کپی و replace کردم. درست شد.

ممنون از همگی که وقت گذاشتید. :auizz3ffy9vla57584x

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری