masoud_ra

مشکل با update

17 پست در این موضوع

سلام دوستان.

من با اپدیت مشکل پیدا کردم هم خوده جوملا هم افزونه ها.

عکساش رو میزارم.

لطفا راهنمایی کنید

[ATTACH=CONFIG]7075[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7076[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما برای بروزرسانی فایل بروزسانی رو دانلود کنید و روی فایلهاتون در هاست اکسترکت کنید سپس در مدیریت سایت به قسمت مدیریت افزونه ها برید و در تب دیتابیس گزینه فیکس رو بزنید

تا دیتابیستونم بروزرسانی بشه

شما برای بروزرسانی فایل بروزسانی رو دانلود کنید و روی فایلهاتون در هاست اکسترکت کنید سپس در مدیریت سایت به قسمت مدیریت افزونه ها برید و در تب دیتابیس گزینه فیکس رو بزنید

دوست عزیز بابت راهنکایی ممنون ولی میشه بگی من فایلی رو که دانلود می کنم کجای هاستم باید بریزم دقیقا روی فایلهام یعنی کجا؟ :21:

بعد برای افزونه هام باید چیکار کنم؟

اصلا چرا از توی مدیریت ارور میده مشکل از کجاست؟

فایل آپدیت یک فایل زیپ هست دیگه ؟ اکسترکت کنید توی روت جوملای فعلی . قبلش حتما بک آپ بگیرید

برای مشکل دوم هم ارور رو در انجمن جستجو کنید تاپیک هست . تنظیمات ftp اگه هست پاک کنید . اگه نیست تنظیم کنید . مسیر tmp و log رو چک کنید درست باشه . دسترسی این دو پوشه رو موقتا 777 کنید تست کنید و ... و ... و ... :)

فایل آپدیت یک فایل زیپ هست دیگه ؟ اکسترکت کنید توی روت جوملای فعلی . قبلش حتما بک آپ بگیرید

برای مشکل دوم هم ارور رو در انجمن جستجو کنید تاپیک هست . تنظیمات ftp اگه هست پاک کنید . اگه نیست تنظیم کنید . مسیر tmp و log رو چک کنید درست باشه . دسترسی این دو پوشه رو موقتا 777 کنید تست کنید و ... و ... و ... :)

داداش مشکل اینجاست که می ترسم :5:

سایت ماله کسیه

حالا چرا از خودش نمیشه اپدیت کرد؟

عزیز فکر کردی خود کامپوننت آپولو هوا میکنه ؟ :) اونم همین کارو میکنه دیگه . میگم که یجا دسترسی جوملا به مدیریت فایل هاست مشکل داره . شما در هر صورت هر جور به هر روش بخوای آپدیت کنید قبلش باااااااید بک آپ بگیری. یهو دیدی سایت خوابید . فکر نکن خود جوملا آپدیت کنه مشکلی پیش نمیاد :bala:

عزیز فکر کردی خود کامپوننت آپولو هوا میکنه ؟ :) اونم همین کارو میکنه دیگه . میگم که یجا دسترسی جوملا به مدیریت فایل هاست مشکل داره . شما در هر صورت هر جور به هر روش بخوای آپدیت کنید قبلش باااااااید بک آپ بگیری. یهو دیدی سایت خوابید . فکر نکن خود جوملا آپدیت کنه مشکلی پیش نمیاد :bala:

داداش کاری رو که گفتی انجام دادم ولی چیزی تغییر نکرد بازم میگه جوملا باید اپدیت شه.

کاری که مهندس صابر گفتند کردید ؟

کش مرورگر رو خالی کنید . سایت رو با Ctrl+F5 رفرش کنید . تعمیر کلی سایت رو هم انجام بدید . پایین صفحه مدیریت مینویسه نسخه چنده . اون رو ببینید درسته یا نه .

کاری که مهندس صابر گفتند کردید ؟

کش مرورگر رو خالی کنید . سایت رو با Ctrl+F5 رفرش کنید . تعمیر کلی سایت رو هم انجام بدید . پایین صفحه مدیریت مینویسه نسخه چنده . اون رو ببینید درسته یا نه .

داداش اون پایین ورژنی که زده اپدیت شده ولی بازم میگه اپدیت کن :|

یک بار دیگه از صفحه آپدیت عکس کامل بذار ببینم

داداش یه سوال چجوری میشه دسترسی فولدر رو روی 777 گذاشت؟

اصلا کجاست این تنظیم.

اینم عکس ها :

[ATTACH=CONFIG]7077[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7078[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7079[/ATTACH]

داداش یه سوال چجوری میشه دسترسی فولدر رو روی 777 گذاشت؟

اصلا کجاست این تنظیم.

اینم عکس ها :

[ATTACH=CONFIG]7077[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7078[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7079[/ATTACH]

درود

دوست عزیز دسترسی پوشه ها و فایل ها از طریق مدیریت جوملا میسر نیست . باید از طریق مدیریت هاستتون اقدام کنید . به این صورت که روی پوشه مورد نظر رایت کلیک میکنید و permission رو تغییر میدید

درود

دوست عزیز دسترسی پوشه ها و فایل ها از طریق مدیریت جوملا میسر نیست . باید از طریق مدیریت هاستتون اقدام کنید . به این صورت که روی پوشه مورد نظر رایت کلیک میکنید و permission رو تغییر میدید

اونجام همه تیک ها فعاله یعنی دسترسی بیشتر از این نمیشه داد باز هم این ارور میاد.

ابتدا خودتون بک آپ بگیرید.دسترسی هاست و جوملا رو برای من پ خ کنید چک کنم :|

چرا هاستت plesk بود آخه :13::13::13:

هم آپدیت رو حل کردم . هم دسترسی پوشه هارو . افزونه میتونی نصب کنی و آپدیت کنی . به تنظیمات دست نزن فقط :dadad4:

تاپیک حل شد :)

ارسال شده در (ویرایش شده)

چرا هاستت plesk بود آخه :13::13::13:

هم آپدیت رو حل کردم . هم دسترسی پوشه هارو . افزونه میتونی نصب کنی و آپدیت کنی . به تنظیمات دست نزن فقط :dadad4:

تاپیک حل شد :)

دمت گرم داداش.

منم گفتم هاستتون رو عوض کنین گوش نکردن.

ویرایش شده در توسط masoud_ra

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری