ميثم كاظمي

چند سوال مهم در مورد سئو جوملا

2 پست در این موضوع

با درود و خسته نباشيد ...چند سوال داشتم درباره سئو جوملا و سايت بنده داشتم

1-سايت بنده يك سايت آگهي مي باشد و داراي تقريبا 3000 صفحه index گوگل كه اين صفحات 90 درصد صفحات ارشيو شده آگهي ها هستند و .چون هر هفته آگهي زده مي شود و بعدش ارشيو..اگر من اين ارشيو رو پاك كنم به سئو سايتم لطمه مي زنه ؟

2-دسترسي آرشيو مطالب جوملا با يك آدرس مشخص قابل نمايش هست در حالي كه من نمي خوام براي كاربر قابل نمايش باشه چيكار بايد بكنم ....؟در ضمن اگر جلوي اين كاررو بگيرم گوگل مي تونه آگهي ها رو كه ارشيو مي شن Index كنه ؟

3-مشكل بزرگ اين كه يك مطلب با 3 آدرس قابل نمايش هست ...خود مطلب --مجموعه اش -بلاگ---اين مورد باعث ارور هاي Duplicate در گوگل وب مستر مي شه راه حل كلي چيست؟خيلي جاها مطالبي مطالعه كردم ولي نتيجه نداد

4-اگر موضوع يك وب سايت آگهي و تبليغات باشه ولي بيايم يك سري مطالب غير مرتبط ولي نزديك كلمه كليدي توي سايت آورده شه خوبه يا بده ؟(مثال سايت درباره آگهي و تبليغات شيرازه بعد مطالبي درباره شهر شيراز به سايت اضافه كنيم)

ببخشيد طولاني شد ممنون مي شم راهنماييم كنيد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
1-سايت بنده يك سايت آگهي مي باشد و داراي تقريبا 3000 صفحه index گوگل كه اين صفحات 90 درصد صفحات ارشيو شده آگهي ها هستند و .چون هر هفته آگهي زده مي شود و بعدش ارشيو..اگر من اين ارشيو رو پاك كنم به سئو سايتم لطمه مي زنه ؟

2-دسترسي آرشيو مطالب جوملا با يك آدرس مشخص قابل نمايش هست در حالي كه من نمي خوام براي كاربر قابل نمايش باشه چيكار بايد بكنم ....؟در ضمن اگر جلوي اين كاررو بگيرم گوگل مي تونه آگهي ها رو كه ارشيو مي شن Index كنه ؟

3-مشكل بزرگ اين كه يك مطلب با 3 آدرس قابل نمايش هست ...خود مطلب --مجموعه اش -بلاگ---اين مورد باعث ارور هاي Duplicate در گوگل وب مستر مي شه راه حل كلي چيست؟خيلي جاها مطالبي مطالعه كردم ولي نتيجه نداد

4-اگر موضوع يك وب سايت آگهي و تبليغات باشه ولي بيايم يك سري مطالب غير مرتبط ولي نزديك كلمه كليدي توي سايت آورده شه خوبه يا بده ؟(مثال سايت درباره آگهي و تبليغات شيرازه بعد مطالبي درباره شهر شيراز به سايت اضافه كنيم)

ببخشيد طولاني شد ممنون مي شم راهنماييم كنيد

1- بله به مشکل میخورید

2- با اینکار قطعا گوگل هم نمیتونه ببینه مطالب شما رو باز هم به مشکل میخورید!

3- این مورد هم راه حلی نداره ولی زیاد هم اهمیتی نداره

4- تاثیر گزار هست ولی از مطلب لینک بدید به بخش مرتبط مثلا تو مطلب درباره شیراز ، متنی اضافه کنید به این مفهوم: برای مشاهده آگهی های شهر شیراز میتوانید اینجا کلیک کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری