eeeeeeehsan

مشکل در نصب جوملا به جای وورد پرس

13 پست در این موضوع

سلام

آقا من ووردپرس رو هاستم داشتم، حالا میخوام جوملا نصب کنم.

تو فایل منیجر که از زیپ خارج می کنم و بعد data base جدید میسازم و بعد میرم داخل سایتم که ادامه نصب رو انجام بدم ارور 404 میزنه!!

خواهش یه بزرگواری دست کمک برسونه، ممنون.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

الان بسته ای رو که از حالت زیپ خراج میکنید پوشه installation هم داخلش هست یا نه ؟

الان بسته ای رو که از حالت زیپ خراج میکنید پوشه installation هم داخلش هست یا نه ؟

ممنون که جواب دادی،

آره هست.

فایل configuration.php رو اگه هست پاک کنید دوباره تست بزنید . و یه مورد دیگه هم که چک کنید وقتی شروع به نصب میکنید توی آدرس بار ببینید اگه پسوند فایل نصب رو زده html بکنیدش php مثلا اگه روی لوکال هستید :

localhost/installation/index.PHP

پاکش کردم ولی فرجی نشد.

قضیه اینه شکرت هاستم واسم ووردپرس ریخته، ولی الآن میخوام با جوملا کار کنم. واسه همین هرچی فایل تو دایرکتوری فایل منیجرم بود انتقال دادم به پوشه ی WP و بعد فایل زیپ جوملا 3.5 رو اکسترکت کردم و رفتم که دیتا بیس بسازم و نصب کنم، وقتی ساختم و خواستم وارد سایتم بشم که ادامش بدم ارور 404 زد.

بعد هرچی فایل بود تو پوشه WP رو انتقال دادم به دایرکتوری و همش قاطی شد و حتی replace شد با پوشه های جوملا. الآن فقط وارد ووردپرس میشه. 1biologist.com

حالا من هرچی پوشه و فایل داخل فایل منیجرم هست رو پاک کنم و از نوع پوشه جوملا رو اکسترکت کنم یا مشکی پیش میاد؟

دیتا بیس وورد پرس رو چی؟ اونم پاک کنم یه دونه با پسوند جوملا بسازم از نو؟

Untitled2.png

Untitled.png

اگه اطلاعاتی روی وردپرس نیست و احتیاجی بهش ندارید همه رو پاک کنید . دیتابیس هر دو شبیه همه ولی ترجیحا پاکش کنید و مجدد بسازید

اگه اطلاعاتی روی وردپرس نیست و احتیاجی بهش ندارید همه رو پاک کنید . دیتابیس هر دو شبیه همه ولی ترجیحا پاکش کنید و مجدد بسازید

نه بابا چه اطلاعاتی، چند دقه دیگه آن باش الآن تست می کنم بهت خبر میدم.

نشد، به کل پاک کردم و از نو ساختم باز ارور 404 میده: 1biologist.com

Untitled2.png

Untitled.png

نکنه الآن باید کار دیگه ای بکنم من اشتباهی دارم میرم داخل سایتم؟

من دقیقن همه این کارا رو می کنم. تا قبل اینکه وارد این مرحله:

اگر این مقاله را به دقت دنبال کرده باشید مقدمات نصب جوملا 3.0 فراهم شده است و همینک می*توانیم جوملا را نصب کنیم. به این صورت که در address bar مرورگرمان عبارت http://www.Siteurl.com را وارد کنیم. ممکن است شما هر نام دیگری را به جای siteurl.com انتخاب کرده باشید بنابراین باید آدرس سایت خودتان وارد کنید.

بشه من درست انجام میدم، وقتی آدرسم رو جای siteurl.com می نویسم، یعنی 1biologist.com، رو صفحه ی زیر متن یعنی اون مرده که تیروکمون دستشه نمیاد، ارور 404 میزنه.!!!

مشکل چیه؟

بسته نصبی جوملایی که روی هاست قرار دادید از کجا دریافت کردید ؟

از بسته انجمن استفاده کنید : جوملا 3 فارسی انجمن جوملای ایران

اگه دیگه نشد فردا دسترسی بهم بدید بررسیش کنم

متاسفانه باز همون آش و همون کاسه.

واست پ خ کردم.

زحمت می کشی، شرمنده gift

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری