arash-enayati

مشکل با درج اگهی در کامپوننت p30 advertse

7 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان عزیز من کامپوننت p30 advertise رو نصب کردم ولی در هنگتم ثبت اگهی لیست شهرها و استان ها از منوی کشویی نمایش داده نمیشه اگه رهنمایی کنید ممنون میشم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست عزیز فک کنم با مرور گر کروم داری کار میکنی ؟ تو کروم این مشگل پیش میاد

موفق باشی

نه دوست عزیز با فایر فاکس هستش. با عوض کردن قالب اینطور شد.کمکم دارم از جوملا خسته میشم. هر کاری میکنی بازم یه جایه کار لنگه

دوست عزیز منم دارم از همین کامپونتت استفاده میکنم . هیچ مشگلی هم ندارم اگه میخوای با این کامپوننت کار کنی پیشنهاد میکنم یه بار بطور کامل این تاپیک رو با دقت بخونی

[h=2] *تاپیک مرجع* رفع اشکالات و سوالات پیرامون کامپوونت تبلیغاتی ایستگاه! P30 Advertise [/h]

نه داداش قبلا نصب کردم ارور میده ه. سیستمم قدیمی هست اخرین نسخه php روجواب نمیده.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری