particular

ویرایش این قسمت کومنتو

14 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

وارد بخش کومنتو که میشم . پایین آیکن ها نوشته

Komento is a product of StackIdeas

چجوری میشه این عبارت رو ویرایش و یا حذف کرد.

با تشکر

ویرایش شده در توسط saber

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

به مسیر زیر برید

administrator/components/com_komento/views/komento/tmpl/default.php

فایل default.php رو باز کنید و در انتهای فایل کد زیر رو ویرایش کنید

<?php echo JText::_('Komento is a product of <a href="http://stackideas.com" target="_blank">StackIdeas</a>');?>

با تشکر

امکان داره راهنمایی بفرمایید چطور گزینه های ، مهاجرت و یکپارچه سازی رو بردارم .

همین که توی مدیریت دیده نشن کافیه

اون گزینه ها چند جا هست ولس اگه بخواید از قسمت آیکونها بردارید توی همون فایلی که گفتم یه تگ ul هست داخلش دو مورد زیر رو پیدا کنید و قبل هر کدوم دو تا اسلش // بذارید

echo $this->addButton( 'index.php?option=com_komento&view=integrations'

echo $this->addButton( 'index.php?option=com_komento&view=migrators'

صابر جان ممنون از لطفت

لطفا در مورد منوها هم راهنمایی کن تا مخفی کنم این دو گزینه رو

مرسی

برای منوهای داخلی کامپوننت به فایل زیر برید

administrator/components/com_komento/toolbar.komento.php

داخل فایل toolbar.komento.php حدود خط 16 یک آرایه هست داخلش عبارتهای integrations و migrators رو با // کامنت کنید

با تشکر

لطفا در آخرین مرحله هم من رو راهنمایی بفرمایید تا این تاپیک تموم بشه .

در جوملا از منوی کامپوننت ها - کومنتو - (اینجا هم میخوام همون گزینه ها رو مخفی کنم )

ممنون

منوهای اون بخش موقع نصب در دیتابیس ایجاد شدن و الان داره اطلاعات رو از دیتابیس میگیره برای اینکه تغییر بدید باید در جدول menu داخل دیتابیس تغییرات ایجاد کنید

منوهای اون بخش موقع نصب در دیتابیس ایجاد شدن و الان داره اطلاعات رو از دیتابیس میگیره برای اینکه تغییر بدید باید در جدول menu داخل دیتابیس تغییرات ایجاد کنید

من به این قسمت که فرمودید رفتم اما نفهمیدم باید چی کار کنم . در صورت امکان توضیحات کامل تری بفرمایید

با تشکر

( برام مهمه که این قسمت هم ویرایش بشه )

قبل از هر کاری از جدول menu در دیتابیستون برای اطمینان بک آپ بگیرید سپس کارهای زیر رو بکنید

توی جدول menu دنبال منوهای komento بگردید و ردیفهایی که alias اونها com_komento_menu_migrators و com_komento_menu_integrations هست رو پیدا کنید

چک کنید که menutype اونها هم main باشه سپس این دو ردیف رو حذفش کنید تا در مدیرتتون نمایش داده نشن

قبل از هر کاری از جدول menu در دیتابیستون برای اطمینان بک آپ بگیرید سپس کارهای زیر رو بکنید

توی جدول menu دنبال منوهای komento بگردید و ردیفهایی که alias اونها com_komento_menu_migrators و com_komento_menu_integrations هست رو پیدا کنید

چک کنید که menutype اونها هم main باشه سپس این دو ردیف رو حذفش کنید تا در مدیرتتون نمایش داده نشن

در جدول منو چیزی در رابطه با کومنتو ننوشته . در صورت نیاز بفرمایید تا تصویر دیتابیس را پیوست کنم

حتما وجود داره احتمالا در صفحات دیگر جدول منو هست صفحاتش رو عوض کنید و همه جدول رو چک کنید

چقدر خوبه که این موقعیت رو داری و می تونی به دیگران کمک کنی و از اون بهتر اینه که بدون هیچ چشم داشتی از موقعیتت استفاده میکنی.

من صمیمانه دست شما استادم رو می بوسم .

با تشکر و سپاسگذاری ازتون

حل شد

آیا راهی وجود داره که بشه این افزونه ای که شخصی سازیش کردم رو به یک فایل فشرده تبدیل کنم تا در آینده برای سایت های دیگر بدون ویرایش استفاده کنم ؟ چطور ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری