ارسال شده در اردیبهشت 91 منتظر ما امین :-( من می خواهم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 امین خان از هر جهت که دلت خواست 4 تا بشمار پنجمی منم .....:thanks::ds6a5d::ad54ad::35: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 راستی عزیزان ماجرای اون عکس 4*3 چی بود که گفته بودید باید بیاریم و تحویل بدیم به شما؟؟؟اقا حجت با بقیه دوستان لطف میکنن بگن ممنون میشم به اونهایی که در جلسه حضور داشتند.گواهی ای با این مضمون ارائه میشه.... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) بچه ها با این همه تعریفی که کردید دلم سوخت چرا نتوستم بیام :13::13::13: ویرایش شده در اردیبهشت 91 توسط reza.sh Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 91 واقعا عالی و بسیار مفید بود با تشکر از استاد طالبی عزیز :1: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 91 من هم که نشد دیگه .... . این امتحانا مگه می ذارن ؟ :13::13: ولی لطفا. جان من یکی دیگه رو تا آخر تابستون درست کنید. مردیم از بس آواتار دیدیم:13::13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 91 همه چی خوب بود ولی حیف که ما بچه هارو نتونستیم درست از نزدیک ببینیم(یعنی خیلی هارو فقط با نام کاربریشون میشناسم) ایشالا سری بعد بتونیم همه دوستان رو زیارت کنیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 91 حجت جان یعنی من که اومده بودم و عکس هم دادم همه چی حله؟؟چیزی دیگه احتیاج نداره؟؟/مثلا ادرسی چیزی؟؟؟اونوفت نحوه دریافتش چطوره؟؟؟.اقا اگه میتینگ بعدی بیاد اصفهان چی میشه!!:thanks::thanks::thanks: Share this post Link to post Share on other sites