khazartech

مشکل در اجرای ماژول mod_sj_carousel اسلاید شو

11 پست در این موضوع

سلام خدمت اساتید گرامی

مشکل به این صورته که بعد از انتشار ماژول سایت بالا نمیاد و این خطا مشاهده میشه.

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home4/amlakme1/public_html/modules/mod_sj_carousel/core/helper.php on line 14

راهنمایی بفرمایید ..با تشکر فراروان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

به نظر خطا در کدنویسی داره از شرکت سازنده این اسلایدشو بعید هست همچین خطایی داشته باشه به هر حال فایل helper.php رو از مسیری که گفته ضمیمه کنید تا بررسی کنیم

به نظر خطا در کدنویسی داره از شرکت سازنده این اسلایدشو بعید هست همچین خطایی داشته باشه به هر حال فایل helper.php رو از مسیری که گفته ضمیمه کنید تا بررسی کنیم

با تشکر از توجه شما..فایل مورد نظر ضمیمه شد.

فایل زیر رو دانلود و جایگزین فایل خودتون بکنید

helper دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

فایل مورد نظر رو جایگزین کردم الان این ارور بوجود اومد؟؟؟

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home4/amlakme1/public_html/components/com_content/router.php in /home4/amlakme1/public_html/modules/mod_sj_carousel/core/helper.php on line 13

Warning: require_once(/home4/amlakme1/public_html/components/com_content/router.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home4/amlakme1/public_html/modules/mod_sj_carousel/core/helper.php on line 13

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home4/amlakme1/public_html/components/com_content/router.php' (include_path='/home4/amlakme1/public_html/plugins/system/shlib/shl_packages//ZendFramework-1.11.7-minimal/library:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/amlakme1/public_html/modules/mod_sj_carousel/core/helper.php on line 13

شما چک کنید ببینید فایل router.php رو درمسیر زیر دارید یا خیر

components/com_content/router.php

به نظر مشکل از عدم دسترسی به فایل router.php هست

شما چک کنید ببینید فایل router.php رو درمسیر زیر دارید یا خیر

components/com_content/router.php

به نظر مشکل از عدم دسترسی به فایل router.php هست

این فایل وجود داره..ضمیمه کردم.

سطح دسترسی فایل router.php رو هم بررسی کنید

عزیز شرمنده من مبتدی هستم.چطور باید این سطح دسترسی رو بررسی کنم؟ از سیپنل یا از ادمین؟

از سی پنل . روی این فایل کلیک راست کنید permission رو بزنید . موقتا 777 (همه تیک ها رو بزنید ) کنید تست کنید .

از سی پنل . روی این فایل کلیک راست کنید permission رو بزنید . موقتا 777 (همه تیک ها رو بزنید ) کنید تست کنید .

سلام.با تشکر از توجه شما.

راهنمایی شما انجام شد ولی کماکان مشکل پابرجاست.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری